Passejar pels nostres carrers
i places et permet veure com tenim figures il·lustres de la vila o del món en
general donant noms a aquests espais públics. A vegades aquestes distincions
les trobem en edificis o sales i també en altres topònims i localitzadors d’altres
espais en la nostra geografia.
A vegades aquest
reconeixement es pot aplicar en fungibles. com es diu actualment. Tot i que el mot més apropiat seria
comestibles perquè al cap d’una estona de passar pel plat desapareix per acabar
en algun lloc incert.
Un dels petits homenatges de
la vida que sempre m’ha fet molta il·lusió i que pocs coneixen és que jo tinc
un típic i popular plat italià dedicat en un dels locals més populars del
Vendrell. Ni més ni menys es tracta de la pizza Antonio’s que podem trobar per
13,5 euros en el local del carrer de les Flors del Vendrell Buona Pizza.
Un d’aquests dies mentres
esperes rebre la caixa amb el teu sopar comences una d’aquestes converses sense
solta ni volta amb el propietari del negoci pot acabar amb la creació d’una
nova proposta que combina aquells productes que un triaria per la seva pizza
ideal. En aquest cas tenim: tomaca, mozzarela, bacon, gorgonzola i ceps. El resultat de tot plegat fa més de cinc anys
que dura i ja és una de les que té més demanda. Evidentment no coincideix en
res amb el meu nom, però darrera s’amaga una història que ve de lluny i que
potser algun altre dia explicaré. Doncs res, la meva versió païble la podeu trobar
al cor del Vendrell amb oferta de beguda inclosa. Petits detalls de la vida que
no fan currículum però omplen molt. Gràcies Antoniu per aquest detall rodó amb
molt bon gust i apte per a tots els públics
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada