Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 8 de juny del 2014

L'ambient de festa major arriba al Vendrell amb el Shopping Night


En la primera edició es van batre totes les expectatives o en termes pracmàtics el Toni de la Bona Carn va acabar amb totes les hamburgueses bastant abans de les 12 de la nit i en va haver de tornar a fer. El shopping night d'aquest any ha superat totes les expectatives. El pàrguing del Botafoc estava ple de gom a gom els carrers del centre del Vendrell estaven a tope de gent, caminant, mirant, menjant, escoltant. Va ser una passada la gent que es va concentrar ahir. Les dades no se saben ni es poden saber, però a abans de les 11 de la nit el Toni de la Bona Carn havia venut 50 kg d'hamburgueses i encara tirava endavant. Feia goig veure carrers i places plenes de gent amb música en viu, petits grups posats en llocs claus, desfilades al carrer Alt i altres aventures que van tenir lloc en aquesta nit màgica quan el Vendrell s'omple de gent a curull. S'ha demostrat que no cal ni fer grans promocions, ni gastar gaire en publicitat, les xarxes socials i el boca a boca renovat amb més força el miracle de l'any passat.
Es nota que ho fan els comerciants, ningú sap amb claretat qui ho ha fet. Uns apunten al CIT, altres als comerciants i tots tenen raó. La gràcia és que entre els uns i els altres s'ha fet realitat perquè han cregut en el projecte. Alguns des de bon principi i els altres els van haver d'enredar. No oblidem la implicació de la gent que no va a fallar i va venir alguns perquè ja ho van veure l'any passat i altres perquè ho havien sentit que estava molt bé. Molts comentaven que hi havia més gent que per la festa major i de l'ambient ja no cal ni parlar perquè era brutal. La gent estava molt contenta tot i que algú també es va agobiar per massa gent, però hi ha de tot a la vinya del senyor. 
Una sabateria va aprofitar per obrir portes i va tenir molts clients, altres sabateries també van aprofitar aquesta novetat que portava molta gent a beneficiar-se dels descomptes d'aquesta nit en les sabates. La majoria de começos presentaven ofertes temptadors per la gent que molts van aprofitar. També he de dir que algun  establiment al veure que per ells la shopping night passava de llarg van tancar la paradeta a les 10 i escaig de la nit. El que portava més gent era bossetes de sabateries, però hi havia de tot una mica, però els grans triomfadors un cop més varen ser els bars, restaurants i similars del Vendrell que la gran majoria van registrar molta molta gent. Enhorabona a tots els que ho han fet possible i esperem una nova edició. A veure si el born s'hi apunta i participa d'aquest projecte del centre vila que de retruc beneficia també a altres parts de la vila. En l'entrevista a la ràdio es va parlar de fer una cita similar només amb el mercat més de cara a l'hivern. A veure si es fa realitat i esperem que el proper any torni a agafar almenys l'energia d'enguany sinó més.  
Un dia ideal per obrir nous negocis i un dia ideal per vistar el Vendrell. Qui ho fa? no sé sap però tothom hi participa i tu que llegeixes aquesta nota també hi formes part.
El pressupost en aquest cas és el menys important perquè els diners no són tan importants per la gent amb empenta i imaginació.