Una 36 edició de la xatonada que torna a la Rambla després de la pandèmia i de passar per l'Angel Guimerà. Aquest és el primer cop que es fa en el mes de març i també ha fet un dia ruful amb una mica de pluja que a partir de les 10 ha marxat i ha deixat fer sense problemes. S'ha reunit bastanta gent i s'han esgotat les 1.000 i poc reacions de xató que enguany per primer cop ho portaven dos restaurants diferents. Sempre hi havia el Ramon Puig Catering i enguany s'ha estrenat la Fonda de Sant Jaume que ha fet, al meu entendre un xató millor que el Ramon Puig que era un clàssic de les darreres edicions. No hi hagut concurs i ha servit per recordar els que han guanyat aquest concurs i les persones que l'han fet possible com el Paco Azuaga, Elias Chacon i Alfons Vidal que fa poc que ha traspassat. Jordi Guillem ha tancat la jornada amb una exhibició de gelat de xató, la veritat és que estava molt bona. Un dia diferent a mig camí a la normalitat i amb un dia que encara ha aguantat. Enguany davant el problema del vi dels altres anys, doncs aigua per tothom i a correr. Doncs també es podia repartir una ampolleta de vi com fan a Calafell. Dia de records i de cel gris. Força gent. Molt bé per l'elenc de la Lira que ha animat la festa.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada