Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 14 d’agost del 2007

S'ha quedat petit el passeig

Diumenge passat a la tarda vaig anar a passejar al Passeig de Coma-ruga i estava molt ple. Entre els venedors legals i els il·legals en algun punt fins i tot costava passar. Cada dia aquest passeig te més requesta perquè Calafell en aquestes dates de l'any i segons a quines hores és gairebé intransitable. Aquesta acumulació calafellenca juga a favor del Vendrell. Llàstima que el passeig no el fessin una mica més ampla com la part que dóna directament a Coma-ruga. Hagués estat una gran oportunitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs tens tota la raó, Miquel. S'ha perdut no només l'oportunitat de fer un passeig més ampli pensant en un espai passejable fins i tot a l'agost, quan la quantitat de gent arriba al seu màxim exponent. Tenim un passeig mediocre, que ja presenta esquerdes als entarimats de fusta (mireu devant el nº 15 del passeig a Sant Salvador, a prop de Can 60) amb el perill que això representa pels vianants. El manteniment d'aquest passeig supossarà una despesa més que considerable si es vol mantenir en condicions. Tota aquella fusta és molt maca quan és nova, recent posada. Però mantindre-la és un altre cantar. Perque, quants calers necessitarem del presupost per envernissar-la cada any quan arribi la posada en marxa del plà d'usos de les platges? per posar un exemple.
Pregunteu als que tenen el seu negoci al passeig i sabreu quin grau de satisfacció tenen amb aquesta malacabada infrastructura.