Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 24 de gener del 2018

Nou partit al ampli ventall vendrellenc


Ja tenim una nova formació al Vendrell Ara Vendrell amb persones conegudes per tots com el Denis Martos i la Lidia Rodríguez, entre d'altres. Hi havia caliu a la presentació. La història com totes és bonica i ens parlen de treballar de la gent a l'Ajuntament. En parlen d'igualtat, d'arreglar tot això, de fer que el Vendrell sigui capital del Baix Penedès i no com ara que molts cops penso que ho fa Calafell. Ara falta bastir tot això i presentar-ho a la gent. Hi ha molta feina. Tenint en compte que hi ha molts votants al Vendrell que voten per consignes estatals que no saben ni els importa qui es presenta i voten en clau Madrid o Barcelona com a molt. Un poble complicat. Ara només falta que ens diguin com ho faran i la proposta vagi agafant cos. S'ha de dir que per sé un dia d'hivern i sense pica pica anunciat hi havia molt de caliu.
El format de falsa entrevista als dos caps visibles de la formació ha estat molt bé encara que al final s'ha acabat com altres vegades. La idea és bona, sempre que al darrera hi ha un projecte real de canvi i un compromís serios. Si analitzem tots els partits que es presenten en les darrers legislatures tots prometen el canvi i cada dia estem pitjor. Espero que algun dia sigui veritat. Si la cosa fracassa no passa res, però s'ha de canviar el ritme que portem.
Jo crec i veig que a un any vista això serà un consitori atomitzat amb un munt de petits partits, una cosa com ara però potser la majoria ja no serà ni quatre i com a molt tres, però encara poden passar moltes coses.
El millor seria una llista única amb un ampli ventall tipus Erc,  Cdc, Ara,  entitats veïnals i potser algun més, però cada dia tinc més clar que això no es farà perquè aquí al Vendrell la tradició que apliquem a tot és fer capelletes. Som uns especialistes en tema d'associacions de tot tipus i esportiu i social. No ens calen 200 associacions de tot i més amb menys de la meitat i fortes sortíriem tots guanyant. Bé. Seguirem els nous capítols. Molta sort a Ara el Vendrell i endavant. Hi ha molt per fer i el camí és llarg. Al final la veu la té el poble.