Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 29 de desembre del 2023

Televisió a la carta, present i futur



Cada dia són menys les persones que opten per abonar una plataforma televisiva  i poder decidir  quan i que veure en cada moment. Això de la tele tradicional es va perdent. Les converses ja no són ahir em va agradar aquell programa perquè van fer tal o tal cosa, sinó quina sèrie mires? i què és el que t’ha agradat? Ara ho tenim a la carta sense haver de seure a una hora concreta i suportar tots els anuncis que t’imposen per poder pagar l’invent.

Aquest fet que semblaria que els consumidors es dispersarien en milers de propostes, doncs no, hi ha un seguit de projectes que atrauen més que els altres i són els preferits per la majoria del públic. Això en cada edat que acostuma a coincidir amb altres les seves eleccions televisives. Molts polítics ens volen encolomar la seva proposta de govern en aquestes televisors locals que sempre intenten tirar cap a un costat el qui mana. Si aquesta operació no la fa amb pulcritud i serietat al final el que aconsegueix es que van perdent seguidors i el seu poder d’arribar  a les masses va minvant de mica en mica..

A banda, que han entrat altres molts elements prou importants com el youtube i el twitch on qualsevol persona sense gaires recursos es munta un canal a casa que pot tenir pocs o molts seguidors segons la seva capacitat d’atracció. Queden molt lluny els dos canals de televisió per tenir avui en dia una proposta tan oberta com persones hi ha a la xarxa. Alguns no ho tenen gens clar tot això i encara es pensen que estan al dia pracicant un Nodo en  colors.