Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 2 d’agost del 2024

Els guapos tenen sort



Una de les coses més peculiars que ha passat a Catalunya que és una persona sosa, sense carisma amb  un català justet, normalet, sense cap aventura heroica a les seves esquenes, avorrit, sense discurs fos president de la Generalitat de Catalunya com el president Montilla que tenia totes  les qualitats per no ser president. Inclús a aquestes alçades era un home que ja hagués tocat que Catalunya també tingui una dona a la plaça Sant Jaume com ja ho ha fet el seu alter ego en la forma d’Ada Colau que no és la candidata perfecta, però té molts més punts sobre la taula que el nostre heroi del Tripartit que va acabar de males maneres i amb un deute considerable.

Doncs  a l’altra banda del nostre Josep tenim el nostre Pedro, el rei del malabarisme que ens acaba de fer l’acudit més llarg fent- esperar a una minoria de gent per saber si tiraria la tovallola o continuava al govern. Doncs com era d’esperar segueix endavant després de tot el que ha fet en política pe arribar on està això és el més bàsic on la solució només la tenia ell guardada ningú més. Un mag d’alta volada es deixarà perdre el pastís del poder per un senzill joc de pati de guarderia. No home no.

Doncs aquest senyor i els seus fidels ha marcat un abans i un després de la política espanyola. Ell està disposat al que sigui a  canvi del que vol encara que deixi malament jutges, militars, monàrquics. Ell és un gran estratega que vol el que vol i fa el possible per aconseguir. Et pot agradar o no, però molts ja el voldrien al seu equip de futbol per guanyar la Champions sense despentinar-se.