Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 21 de febrer del 2008

Alguns ja han començat la campanya

Alguns partits polítics com ERC i PSC ja han començat penjant cartells al Vendrell. Aquesta nit a les 12 comença oficialment la campanya per les eleccions, encara que ja fa dies i mesos que tot ja ha començat de forma oficiosa gens dissimulada. Crec que si superem un percentatge de votació del 50% ja podem estar contents. Podem ser moderns, però també pot haver més de la meitat de la població que passa. Resultarà curiós a quan puja el vot en blanc que no vol dir que facin cas ni a Maragall ni a PXC simplement que no tenen cap opció però si els que han fet aquesta proposta es presentessin ja veuríem si en traurien algú.
El PSOE és optimista. Molt bé. Falta que a la Chacon se li vegi el bombo. Ja veurem si treuen el Francesc Vallès que es presenta per Tarragona, perquè que jo sàpiga la Chacón es presenta a Barna. Una mica massa centralistes. Aìxò no és bo.
ERC ens diu que és de primera. De primera què? Regional, territorial? Ens vol dir que no pensa en la gent que no som de primera que és la majoria de la població. A veure que diuen els altres. Tinc curiositat. Almenys serà divertit. A les eleccions jo veig un pacte de PSOE CiU, però ja veurem. Tampoc tinc tant clar que guanyi el PSOE.