Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 29 de març del 2018

Maridatges d’alt nivell




El que no fan els polítics ho han de fer les empreses i els particulars que tenen molt clar quins han de ser els camins i les combinacions per treure el màxim profit a les nostres potencialitats tan mostrades arreu.
Al Baix Penedès, com a la resta del Penedès hi ha grans cuiners, però entre ells hi ha una 1a divisió que ha creuat fronteres a nivell mundial. El Baix Penedès està cofoi de tenir entre els seus creadors gastronòmics a Jordi Guillem del restaurant lo Mam de Calafell. Un lleidatà que fa anys que es va deixar caure per les nostres contrades. A mitja llarga hora a peu del seu restaurant trobem una altra de les joies de la nostra corona, com és el Méridien Ra. Un hotel de cinc estrelles únic a les nostres contrades i gaudeix d’una gran prestigi a nivell mundial com s’ha vist fa poques setmanes arran de Mobile World Congress.
Doncs la cosa no costa gaire de combinar. Si tenim un cuiner d’alt nivell i també gaudim  un hotel arran de mar amb els seus serveis el que s’ha fer és ben senzill. Doncs a partir d’aquest proper mes de maig aquesta interessant combinació donarà els seus fruits a casa nostra. Aquesta és la feina que hem de fer. No ens cal anar a Barcelona, ni a les grans ciutats, perquè els recursos els podem tenir mitja hora a peu. No ens cal gaire més. Només ens cal confiar en nosaltres i potenciar els nostres professionals i els nostres equipaments. Aquest maridatge de ben segur serà un primer pas a altres vincles entre una gran cadena mundial i un grup de professionals de casa nostra com són els Terra i Taula. Aquesta és un primer pas que de ben segur arribarà molt lluny. A partir d’aquí només és tirar endavant amb noves propostes que unides poden arribar molt més lluny que no pas per si soles. Una gran notícia per tots nosaltres i endavant.