Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 29 de juliol del 2018

A per la propera festa major

Tornem als concerts amb un gran concert de Boikot que va omplir aquella esplanda del Botafoc recordant altres històries com la de Txarango i l'època Buira. Tot després uns de casa com la Desbandada amb un parell o tres de temes nous i una molt bona iniciativa al final de la festa amb una mena de karaoke amb músics del Vendrell, molt bon acollida. Aquesta que va ser la nit amb més gent es varen formar moltes cues en la autocaravana per aconseguir ticket de beure potser mitja hora de cua quan hi havia més gent. A banda era molt gracios que tu anaves a menjar un frankfurt i no et venien el beure i havies de fer cua per aconseguir una birra en l'autocaravana. Això acaba la paciència de la gent. Ho fas d'una altra manera perquè la gent que vol menajr no hagi de fer tantes cues. Quan va tocar Boikot doncs es va pujar bastant el volum del concert després amb la Desbandda ja es va controlar una mica.
Un altre element van ser els lavabos que molta gent entrava amb la llum del mòbil perquè lli no s'hi veia, una cosa que també afecta a l'esplanada del concert, però allì a vegades amb un raig de llum pillaves algo, però al  lavabo era ja qüestió de punteria.  Un altre cop van tenir lloc les dues cercaviles, la global i la de la banda Santa Anna, molt trist tot plegat i jo crec que no val la pena tot això, però per altra manera són més populars que ningú, llàstima que el preu sigui massa alt.  Al Botafoc hi havia molts aromes de Montserrat com sempre passa al Vendrell i en altres molts llocs.
El dia següent els Malcasats seguint la tònica general i després els administradors. Molta sort als 6 fantàstics per aquesta nova festa major. Tinc la impressió que la gent no vol ser administradors per molt i diferents raons, però sempre hi ha gent que al final s'apunta a la tasca.
Gran concert amb el Joan Rovia i el que segueix al darrera. Ja s'ha acabat la festa. Molta gent al teatre del tívoli i al altres activitats al carrer que és la gràcia de tot plegat.