Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 24 de maig del 2021

Un bon tast de la moda local a la desfil·lada de la Rambla





 La Rambla del Vendrell va acollir el passat dissabte una desfilada de moda d'establiments locals que va comptar amb uns quinze participants entre perruqueries, infantil, dona, home, roba interior, sabateries, etc. Va estar molt concorreguda entre la gent que va omplir les cadires i qui s'ho va mirar des de fora. Va estar molt ben organitzada per la Magda Simó Models que es dedica professionalment a organitzar aquest tipus de desfil·lades amb la participació del comerç local del municipi. La presentació va anar a càrrec de Jordi LP que fa unes dècades es va fer famós per participar en diferents programes de Tv3. La seva locució va ser correcta amb alguna brometa que es podia estalviar, però la veritat que no es va fer pesat en cap moment com a vegades passa amb alguns comentaristes amb afany de protagonisme. 

En la desfilada van prendre part més de 40 models joves professionals i alguns nens que també van tenir el seu lloc destacat en aquesta mostra del comerç local. La gent s'ho va passar molt bé perquè va ser molt dinàmica i va durar una hora justa. Aquesta és la tercera edició d'aquesta desfilada que l'any passat no es va fer per culpa de la pandèmia. Enguany les cadires i les condicions per assistir estaven molt clares i la gran majoria de la gent ho va respectar.

Tot i que el Vendrell no és un municipi amb molt de comerç, si que n'hi havia bastant que per algun motiu o altre no van prendre part en la desfil·lada, és una llàstima perquè hi ha altres establiments que també haguessin hagut de formar part de la llista de participants perquè és una manera de donar a conèixer la varietat del sector de la moda local. Algunes botigues emblemàtiques de la vila es van quedar a casa. Al Vendrell costa molt, molt de moure la gent per fer coses i en cada carrer sort que hi ha els incondicionals de sempre fins que es cansen i es passen a l'altra banda, o no. Doncs moltes felicitats a tothom que ho va fer possible en aquesta vetllada de dissabte en què es va poder fer un tast de la moda local.