Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 28 de setembre del 2023

Pobres però Opptimistes

 

C rec que era el 5è ple de la legislatura i encaa no n'hem fet el 3r dilluns de mes com van acordar, però tot arribarà. Un ple on l'interventor va passar olímpicament de venir i va deixar tot el pes a la jove secretària. la gent es passa el mort quan pot. Un ple que ens va dir diplomaticament que ens toca pagar la factura de l'optimisme amb la brossa amb 40 euros més i els bars 150, suposo que estaran contents quan molts ja van justos i no saben si plegar o posar un paki. Doncs res. Ens varem enterar que el Vendrell acull un dels cracks del Pp de casa nostra. Una persona que van fer fora de Tarragona perquè una dona va guanyar la guerra interna del partit i el van convidar a anar a la Canonja o no va treure cap representant, un crack dels que necessitem al Vendrell. Ja n'hem tingut tants de personatges polifacetics que no ens ve d'un. 

Res el Vendrell dreu 31 milions d'euros i els de les aigües uns 600.000 tenim de negatiu. Doncs anirem pagant i endavant.

. El Jero va dir que ell escollia els bons per anar a l'empresa de les aigües i la resta va quedar bocabadats davant aquesta clara distinció entre bons i dolents segons el partit. Això del llenguatge políticament correcte no ho te controlat encara aquest xicot de Banyeres del Penedès. Varem descobrir un cop més que les mocions se les passen pel forro i de moment al Nou Vendrell posaran glisofat per matar les herbes encara que es vagi prohibir per unanimitat a l'anteror legislatura. Al seu puto rollo. Al ple hi havia unes 14 persones. Poca gent perquè de coses interessants poques a banda pujada d'impostos que estava cantada fa dies. Som pobres, però opptimistes. Els de Fox, anar llegint amb alguna història personal i molt educats i modositos que són més inofensius que altres que els acompanyen.