Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 11 d’abril del 2024

Bona tarda senyores i senyors

 

 


 

Hem vingut aquí gràcies al seu vot majoritari que ens vareu donar en les eleccions del 2023 hem vingut a arreglar la vila i que la igualtat, la convivència l’equilibri territorial siguin els eixos del nostre govern. Per això comptem amb el suport del PP amb un pacte que varem signar i també de totes les persones i partits que en qualsevol s’hi vulguin afegir per un Vendrell més obert a tothom. Estem cada dia més propers al partit únic com passa en algunes democràcies obertes i participatives més enllà dels Urals.

La nostra política escolar és inclusiva i gràcies a això només cal veure els centres educatius concertats de primària i secundària de la comarca com s’han anat omplint de mica en mica gràcies  aquest inclusivitat global absoluta  practicada a casa nostra perquè no volem deixar ningú fora.

Nosaltres ens preocupem per petits i grans. Només cal veure la lleugera pujada en la quota d’esports municipal ho hem rebaixat de 5 a 20 cada mes o potser ho hem pujat, ja no ho sé, però nosaltres ens preocupem perquè aquests pares i avis que tanta feina fan en la nostra societat puguin anar per un simbòlic preu de 20 al fer esport a la piscina. Només cal veure com les forces  de seguretat amb un salari lleugerament superior a les nostres migrades pensions paguen una miqueta més cada mes. Tothom sap que cobren aquests agents  i més al Vendrell que han de fer hores extres per tenir tots els forats tapats.

Aquests avis que ja han tornat del cap de setmana gratuït que els hi va prometre l’optismisme local abans de les passades eleccions municipals. Evidentment tots no hi han pogut anar i alguns hauran d’esperar a propers anys perquè la mesura arribi a tot aquest sector de població.

La comarca va créixer el 2022 un 13,08 % de població neta. La més elevada de Catalunya, per això ja fa dies que estem treballant per ampliar l’hospital comarcal que ja es va inaugurar amb els serveis quasi saturats. També estem parlant per augmentar els serveis membres del  cos de bombers i Sem a la comarca, per donar servei a aquest ingent volum de població que va venint a les nostres contrades. Ja tenim quasi acabada la nova caserna de la policia local que aprofita l’estructura d’un casal d’avis a tocar al Marta Mata que s’ha reconvertit en una nova caserna de la policia amb la unitat canina per fer front al trànsit d’estupefaents.

Començarem a treballar amb la creació d’una nova residència d’avis a Coma-ruga per cobrir les necessitats d’aquest sector de població en la nostra societat. Els avis estaran més propers a les seves famílies i ampliarem considerablement el nombre de places públiques al municipi.

L’Illa de vianants del Vendrell acull tota la Rambla i carrers adjacents és un dels punts neuràlgics amb noves franquícies que van venint per donar creixement a aquest  important desenvolupament del nucli del Vendrell, un doctor Robert i una plaça Nova, plena de noves botigues que fan que el Vendrell cada dia sigui més bonic de viure. Un lloc on qualsevol dissabte de l’any et pots trobar un concert de música en qualsevol plaça cèntrica de la vila amb un grup de gent amb els seus gots d’aigua bevent i bevent fins que el dj li toca parar la festa.

Un Vendrell que et permet, si vius per Coma-ruga i  depèn com bufi el vent, gaudir del fil musical d’alguna de les discoteques que tenim a la costa. Sense sortir de casa, ens podem muntar la festa, vigilant que la policia no confongui el noi de les pizzes amb un ocupa o camell espontani.

Vivint aquí on de tant en tant s’encén un pis, una nau, una persecució policial. No podem estar avorrits de cap de les maneres amb una vida tan intensa com la programació televisiva. Tindrem una parada de l’Ave a l’estació vegueria que estarà al mig de Vilanova, Vilafranca i el Vendrell. Parlarem català que anirà augmentant el seu ús entre la nostra població gràcies a les polítiques de les administracions públiques que cada dia inverteixen més en el català. Alguns dels nostres polítics més inspirats en el seu salt a la política catalana pot fer furor a TV3, Catalunya Ràdio, els Mossos i els dissenyadors de logotips. Només cal esperar l’èxit i la fama entre Puigcerdà i Vinaròs i Seròs i Cadaqués. Tot va començar a plaçaVella.