dijous, 26 de setembre del 2024

El paradís, el Vendrell i un bosc verd




 

Són una de les poques persones que va seguir el ple de l'estat de Kenetlandia. Aquest ple segons el Reglament intern s'hauria de fer cada any, però als optimistes el fan quan els interessa. Ara han escollit la nova executiva que és la mateixa que hi havia amb les cares de sempre. Doncs res, ara tocava perquè ja fan dies que van inaugurant coses i prometent més nyapos com el Tabaris. Ara tenim una Rambla en un torrent, quan plogui una mica més. Ho tenim tot avall i aquí no passarà res. Però clar és una subvenció i si cal posar camins dins el mar es posen mentre s'inaugurin es presentin projectes i garanteixin quatre o cinc rodes premsa d'autoglòria. 

Doncs res:Ahir vaig veure quatre versions, la optimista pura i dura amb miracles i grans fites. Això pujant impostos i demanant crèdits perquè no es pot aguantar tot això, hipotencant les properes legislatures. Una tàctica pròpia dels socilistos a casa nostra. Doncs res. Després tenim el PP que va dir els hi donem suport i  els de l'oposició només es queixen, però va sr una mica neutral com el seu paper real de crossa assimilada al Psoe. ERC, Navarrete i Mar, van donar números i van desmuntar tot el fum dels kentians i és el que pensa la majoria de la gent. Només cal seguir les xarxes socials i parar l'orella al mercat. Tothom ho diu menys a la Baixada de Sant Miquel. Després els Comuns que estan alli al mig i encara tenen l'esperit happy flowers i amb un crítica molt tova.

Ara mateix quan la llicència de la benzinera del mercat tanqui perquè li caduca la llicència, farem una plaça. Una plaça petita petita perquè no dóna gaire de si, però ja li posaran el nom d'algun del seu club i anar fent. Són així d'inclusius. No van parlar del mercat municipal que està a tres parades de tenir la meitat del mercat tancat. Una situació llàstimosa i molt pobre. Ja és trist el que hi ha ara, doncs el que ve potser pitjor. Aquí s'ha de fer alguna cosa o al final serà un monument a l'optimisme al mig del Vendrell. Volen afavorir el comerç local i cada dia tenim més superfícies comercials al Vendrell és com beure vodka per combatre l'alcoholisme. 

Ja van fer pocs anuncis d'aquest ple i a més a aquella hora hi havia un acte paral·lel a la Lira. Res que ja veuen que alguna cosa no funciona i l'oposició comença a sortir d'aquest endormiscament de mica en mica. A veure si es posen les piles sinó tenim optimisme fins que l'Ave tingui parada al Vendrell. Apa salut i república..