Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 6 de setembre del 2024

La compra a casa

 

 



La generació d’anar a passejar per comprar i veure com està el patí de mica en mica es va acabant. Les empreses de missatgeria estan omplint les nostres carreteres i carrers a totes hores. Ja és normal trobar-se una furgoneta d’aquestes empreses un diumenge a la tarda quan vas a passejar el gos en qualsevol indret del municipi.

El que ha començat per la roba, electrodomèstics i similars es va ampliant i el  proper sector que està entrant amb força són els supermercats. Cada dia hi ha més grans superfícies que t’ofereixen la possibilitat que et portin la comanda a casa amb un despesa mínima. Aquí al Vendrell que tenim quasi tots els supermercats més importants del panorama català veurem d’aquí quatre dies que aniran canviant els caixers per transportistes que ens porten el paper higiènic a la porta del domicili. Tot són modes. Aquests supermercats s’hauran de convertir en magatzems distribuïdors i anar fent. Les coses van evolucionant. Fa quatre dies al Vendrell hi havia llibreries. Ara crec que només en queda una que és la que aguanta l’empenta de la vila i bona part de la comarca. Abans al matí veiés gent que anava a comprar el diari. Avui en dia veure una persona comprant el diari és més peculiar que trobar-se amb una cabina de telèfon a la via pública

Ja no anem al cine perquè el tenim a casa. No sortim de compres perquè ens ho porten. Llavors que farem? Doncs ens passarem la meitat del dia al “gym” i l’altra meitat al  coach per entrenar la nostra ment i no tenir cap crisis espiritual. Si ens avorrim doncs ens posem les ulleres màgiques i fem una partideta de futbol mentre ens creiem que som la Putellas.