Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 12 d’octubre del 2007

Ja he trobat el perfecte català

Després de donar-hi tombs molts de cops ja he trobat l'essència del perfecte català que segur que existeix en estat pur, però en són pocs els escollits. El perfecte català és: catòlic, votant de centre dreta, parla català a casa a la feina, a la intimitat i quan se'n va de vacances al carib; llegeix Vicenç Villatoro i Baltasar Porcel, va a comprar a Caprabo, utilitza els ferrocarrils de la Generalitat, menja secallona, llegeix l'Avui, el Punt i la Vanguardia d'amagat, escolta TV3, Catalunya Ràdio, per nadal menja galets i per sant Esteve, canalons. Aquest és el català que estem dissenyant.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

I pensa?, reflexiona i de tant, en tant, pensa en el seu país i en la seva butxaca? O només viu en un paradís que pel que descrius té un munt de trets convergents? Bon escrit!

JORdina ha dit...

jeje!

molt bo miquel! ja saps que penso igual! entre tots, farem el prototip de català i després podem buscar el català de l'any i li'n donarem el premi... mentre els demés ens preocupem de treballar, pagar hipoteca, divertir-nos, promoure festes i tradicions passades i endinsar-nos en l'emocionant mestissatge d'altres cultures i tradicions!

una abraçada, molt bon escit!