Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 17 de març del 2008

Esperant la caminada popular del Vendrell

Una de les cites esportives i populars de la comarca és la caminada popular del Vendrell. L'any passat hi havia eleccions i van anar al Fondo del Mata, a peu, a menjar botifarra. Com és obvi, un esportista com jo no hi va anar, però en anteriors edicions si que hi havia anat i la veritat és que estar molt bé. Hi havia anys que coincidia amb Setmana Santa i altres cap a l'abril, però enguany de moment res de res. Esperem que la facin més endavant i sigui com els altres anys. No una cita per anar menjar a peu. Estarem atents a la cita.

3 comentaris:

lucia buenavida ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Miquel, a la comarca hi ha varies caminades:
A Calafell el proper 30 d març es fa la tercera caminada "Camina que coneixeras" dins del municipi i t'ensenyen coses que malgrat haver passat mil vegades per davant no tenies ni idea.Aquesta vegada toca una ruta urbana per dalt del poble es surt des de la plaça de Catalunya.
El dia 20 d'abril hi ha la caminada de la Marta Mata de Saifores, no has anat mai?? Està súper xula, nosaltres anem cada any igual que a la caminada popular del Vendrell.

Què t'anava a dir ha dit...

Gràcies Hipostila. Potser anem a Calafell.Cuirosament aquest diumenge volíem anar a Calafell per naltres sols, però mira si fan això potser ens apuntem. No he anat mai la de Marta Mata, m'ho apunto a l'agenda. A veure si hi podem anar.