Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 16 d’agost del 2009

Coma-ruga ple de turistes nacionals

No havia vist mai tanta gent a Coma-ruga com avui. Estava ple. A la riera que dona a la plaça del Pessebre hi havia en alguns llocs fins a tres fileres de cotxes estacionats. Tots els carrers estaven plens. Ni per Divendres Sant havia vist tanta gent. La majoria de persones parlen català i castellà i de turistes de fora la península pocs, però realment feia goig en alguns moments i angunia en altres tombar per allí. Espero que demà la cosa afluixi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, la questió és que la cosa no afluixi, ja que restaurants, bars i tendes han de guanyar-se la vida. Si aquesta roda funciona correctament donarà llocs de treball, si hi ha llocs de treball l´economia tornarà al seu lloc, i si l´economia torna al seu lloc l´any vinent molt de turísme català i nacional agafaran avions per viatjar a altres paisos, i si això passa tu l´any vinent podràs aparcar i passejar sense aglomeracions.
Gràcies

el Mèlich ha dit...

Fa temps que el turisme del nostre litoral penedesenc és l'anomenat "turisme familiar" (Avis, pares , mares, nens, i gossos) que no mereix l'pelatiu de turisme sinó, simplement, l'antic nom d"'estiuejants"
Tot és degut a que en el nostre entorn no hi ha gaires hotels. Hem omplert el litoral de "totxos" (apartaments) i els seus habitants de temporada són catalas o espanyols.
i que durin! perquè els turists europeus no mengen gire pa.
també hi ha el fenòmen comarcal. Els dies festius hi ha un allau de vendrellencs que venen a pasejar pels carrers de les nostres platges, per posar un exemple.
Salut compny!
J. Mèlich