Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 22 de març del 2010

Volem un Mercadona al Vendrell JA

L'altre divendres al Diari del Baix Penedès di havia una carta d'unes comerciants del Vendrell en contra de què hi hagi un Mercadona perquè perjudicar el comerço local. Jo crec que aquesta mentalitat ja fa anys que hauria d'estar superada. Com més coses hi hagi al Vendrell millor per tots, sinó la gent marxa directament i no saps on es posa. Jo crec que hi ha idees i conceptes que són caduques. És trist que hi hagi gent que ho pensi, però el més problemàtic és que hi ha gent que ho pensen, no ho diuen i fan el possible perquè aquí no tinguem cap Mercadona, ni de rebot.Aquestes noies almenys han estat legals, però els que van de progres són molt pitjors.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els comerciants de Calafell ja poden començar a tremolar.

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=6948


L'opció Mercadona torna a agafar força per operar al nou Mercat Municipal de Calafel

Unknown ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu Miquel, per desgràcia hi ha molta gent que pensa com tu comentes, el problema del comerç al Baix Penedes i sobretot al Vendrell, és que fins que no obrin el ulls i vegin que l'implantació de les grans cadenes (mercadona, zara, sprinfield, pull&bear, decatlons etc) és una oportunitat per atraure al possible comprador cap al comerç del Vendrell, que avui per avui fa pena......la gent no és tonta i sap on ha d'anar a comprar, només cal anar a un mercadona de vilanova o vilafranca i t'hi trobes a mig Vendrell!!!!

Que passaria si un Mercadona s'instal·les al Vendrell? Voleu dir que tota la gent de la comarca i del vendrell no vindria aqui, i no caldrien els desplaçaments a fora de la nostra comarca?

Què passaria si posen un Zara al mig del centre comercial del vendrell? Què tota la gent d'aquesta comarca que va al Zara de Tarragona o de Vilanova, vindria al Vendrell i potser si no troba el que busca aprofita per donar una volta pel centre i algun altre comerç o cafeteria es veuria beneficiada... no?

Si continuem capficats a que el problema és aquest , crec que no es mereixem ser ni cap de comarca, aviat serem els barris periferics de la vegueria.

Anònim:

Que potser posen un Mercadona a Calafell, doncs millor!!!! molts Calafellencs i de retruc Vendrellencs i de la comarca vindràn a comprar a Calafell.

Sr. politics i associacions de comerciants: la gent no és tonta, si no troba el que vol a casa seva, se'n va fora, i a aquesta comarca estem acostumats fa molts anys a viatjar per anar a comprar.

elbosquefantasma ha dit...

Hagámos cuentas. ¿Cuánto cuesta un puesto de trabajo? sin hablar si es fijo o eventual.
Nos estamos acostumbrando a montones de Euros (Dinero de todos) en una obra de duración determinada con puestos de trabajo eventuales que salen a miles de euro por encima de lo razonable.
Por lo tanto la inversión (Privada) de un Mercadona en relación con los puestos de trabajo que crea, no se debería de descartar tan fácilmente.
Los Puestos de trabajo que en el Pequeño Comercio no se han destruido ya, no creo que reciban más impacto por un Mercadona. Influyen mucho más que se les aprieta a impuestos.
Incluso el efecto arrastre de ir andando a comprar con el carrito en vez de coger el coche les puede beneficiar.
Si se les ponen tantas pegas es por la sospecha más que razonable del trinque habitual de las Administraciones la A y la B.