Cada dia hi ha més restaurants i bars de tota la vida que els agafen els xinesos. Ara a Lleida i les Gavarres de tarragona entre altres llocs, suposo, han muntat una mena de woks on t'agafes el menjar i ells t'ho couen en plan buffet lliure. A tarragona a les hores punta i en dia de cada dia està a petar. La proposta té molt d'èxit. Una manera per ensorrar sinó ho està ja la restauració a casa nostra. Aquests xinesos en silenci i sense fer gaire soroll ho estan agafant tot. A veure com acabarà la cosa. Potser els d'aquí haurem d'anar a buscar feina a la xina perquè els d'allà monten les empreses aquí.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
han vist que la cuina xinesa ha decaigut, i sobretot els seus locals, plens de decadència, han anat perdent adeptes. Han après a cuinar el que més crida l'atenció de la cuina japonesa, perquè "és el que es porta". ara ja costa trobar un bon restaurant japonès de debò.
fins que no aprenguin a cuinar com nosaltres i ens treguin "lo casolà"... que també en serien capaços, són gent que veuen el negoci i es desviuen pel treball.
Publica un comentari a l'entrada