Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 17 d’agost del 2010

Els xinesos es van convertint en els reis de la restauració

Cada dia hi ha més restaurants i bars de tota la vida que els agafen els xinesos. Ara a Lleida i les Gavarres de tarragona entre altres llocs, suposo, han muntat una mena de woks on t'agafes el menjar i ells t'ho couen en plan buffet lliure. A tarragona a les hores punta i en dia de cada dia està a petar. La proposta té molt d'èxit. Una manera per ensorrar sinó ho està ja la restauració a casa nostra. Aquests xinesos en silenci i sense fer gaire soroll ho estan agafant tot. A veure com acabarà la cosa. Potser els d'aquí haurem d'anar a buscar feina a la xina perquè els d'allà monten les empreses aquí.

1 comentari:

Albyns ha dit...

han vist que la cuina xinesa ha decaigut, i sobretot els seus locals, plens de decadència, han anat perdent adeptes. Han après a cuinar el que més crida l'atenció de la cuina japonesa, perquè "és el que es porta". ara ja costa trobar un bon restaurant japonès de debò.
fins que no aprenguin a cuinar com nosaltres i ens treguin "lo casolà"... que també en serien capaços, són gent que veuen el negoci i es desviuen pel treball.