Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 29 de desembre del 2010

El problema és que no hi ha feina

La gent que està a l'atur a vegades rep trucades de cursos i similars per ajuntaments i altres iniciatives. Li ensenyen a bsucar feina, a fer currículum i altres històries similars cosa que està molt bé, però el problema és que no hi ha feina i la gent ja es cansa que la maregin com a les perdius. No és un problema ni de currículum, ni de com fer l'entrevista. El problema és que no hi ha feina.

4 comentaris:

P.A. ha dit...

aquest és un nou filó per guanyar vots pels ajuntaments. Ho fan per quedar be, perque sembli que fan alguna cosa, però en realitat fan uns cursos de pena, ni tan sols es preocupen del % d'inserció de l'alumnat.
P.A.

Anònim ha dit...

afegeixo que sempre és per que hi ha una subvenció pel mig. Ni els ajuntaments ni consells comarcals es gasten un duro en els aturats. Pero ho sembla.
P.A

Beatriz Durán ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Beatriz Durán ha dit...

És important veure si hi ha necessitat de formació concreta al territori. Molts cursos es fan per fer, sense mirar si fa falta o no. Sempre m'he preguntat perquè costa tant de trobar cursos de carnet de manipulació d'aliments subvencionats al 100% per a persones aturades, o el conductor de plataformes elevadores... El que fa falta és una bona política REAL d'ocupació.