Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 25 de febrer del 2011

Els mercadillos és un dels futurs de l'economia.

Un dels motors de l'economia ara que moltes tendes tanquen i algunes les agafen els xinesos a part de les que ells obren són els mercadillos. Hi ha gent que ha muntat mercadillos llogant un soler a diferents paradistes com el que funciona a Albinyana. Jo crec que una de les solucions de la crisi és anar a comprar anar a comprar allí, molt més econòmic i també hi ha la seva varietat per escollir.

4 comentaris:

Albert Guasch Ribas ha dit...

Què faríem sense els “mercadillos”? De fet, són els mercats tradicionals d'abans que hi hagués botigues: itinerants, a llum del dia, assequibles, populars, informals, cridaners, i suposo també de força economia submergida. Vaja, de tota la vida.

P-A ha dit...

al mercadillo d'albinyana fan un espai d'intercanvi els dissabtes al matí, sembla interessant

maria ha dit...

M'encanten els mercadillos, quasi mai compre res perquè el sistema em desconcerta... però l'ambient, el tracte amb la gent, els crits dels venedors, tot això té un no sé què que el fan especial.
No els havia vist com una eixida a la crisi, però té molt de sentit el que dius, la veritat. Igual ara compre més :)

Pemi ha dit...

Els “mercadillos” tenen el seu encant, però no oblidem el nostre comerç tradicional, el de proximitat, aquest que cada cop pateix més per culpa de les grans superfícies.

Que seria també de les nostres ciutats o poblacions sense aquest comerç? De fet quan no el tenim l’enyorem i quan el tenim potser no el valorem.....

Aquest tipus de comerç també beneficia l’economia del nostre país i dona feina a molta gent.