dilluns, 13 d’agost de 2012

Present i futur dels woks xinesos

En els darrers mesos he estat observant un fenomen curiós no sé si és real, però em dóna la impressió que la cosa va per aquí. Fa un parell de mesos vaig anar a les Gavarres a Tarragona un dissabte al migdia i vaig veure que un wok que hi ha allí no tenia ningú. Una fenomen totalment rar quan aquest restaurant estava fins dalt en aquestes hores. A vegades passant pel wok que hi ha a Roda de Barà en un horari prudent a l'hora de dinar o sopar he pogut observar el mateix fenomen. Jo crec que un dels establiments més perjudicats per la crisi és aquest tipus de temples del menja on podies menjar el que volguessis a un preu raonable. Hi havia llocs on la qualitat era superior a altres, però sempre hi havia gent. Ara la poca gent que surt preferix pagar el que pot menjar i deixar-se estar d'excessos que a la fi de comptes pagues per menjar-te un plat més del normal i un parell o tres de dolsos més que en un menú normal. La racionalitat ens acompanya i la crisis també es deixa notar.