Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 30 de maig del 2013

Per unes fires a Calafell amb gent de casa

Una de les coses bones de la crisis que molta gent comença a dir el que pensa i  ser coherent amb si mateix. Una mica el que ha passat a Calafell amb la Fira del Mar. Fa uns anys que els diferents consistoris llogaven a una empresa que els hi ambientés el municipi rollo pescador o mitjeval. Llavors a partir d'aquí si hi havia sort posaven uns quants del municipi i tots contents i enganyats, però ara entre una cosa i l'altra sembla que la gent s'ha començat a dir que n'hi ha prou i segons http://segurdecalafell.blogspot.com.es/2013/05/cabreo-justificado-de-los-restauradores.html s'han donat compte que en el fons els hi prenien el pèl a tots plegats. Ara el que s'ha de fer és muntar tot això però amb gent del poble. Unir esforços perquè aquest tipus de fires es facin i es facin amb gent del poble i no cal anar a buscar venedors de pernils, formatges i altres històries lluny d'aquí quan aquí en tenim de tot. No cal que parlem dels resturants de la zona. S'ha de muntar una mena de Vine..tast com al Vendrell que ha sabut solventar aquest tipus de solucions. A veure si la cosa rutlla i endavant. Al Diari de Tarragona diu que l'ajuntament de Calafell no va pagar res per això. En situacions normals l'Ajuntament hauria de cobrar per venda a la via pública. Com canvien les coses. Sort i pensar en els de casa. A veure la propera com surt. Encara que no surti tan elaborada la gràcia és que sigui gent de la localitat o comarca. Gràcies al blog de segur per citar-me. Sou un punt de referència i un exemple a seguir.

1 comentari:

Blog de Segur ha dit...

Gràcies a tú, Miquel.

De fet, des d' El Vendrell has dit clar i català el que molts deien però, com sempre, era 'xerrada de cafè'. Les coses de casa s'han de cuidar, s'ha d'oferir quelcom propi, com dius, no portar de fora venedors de pernils, formatges i sabons. Si ja en tenim.

Però la crisi apreta, cada dia més fort, i els restauradors no estan per punyetes. Un representant seu ha transmés la queixa, que des de l'ajuntament han volgut minimitzar però segur que per l'any vinent no tornen a espifiar-la d'aquesta manera.

I gràcies per les paraules vers al blog. Ens passa el mateix que als restauradors i ciutadans, que n'estem tips de fa molt temps, però amb la sort de que molts lectors dediquen una estoneta del seu temps a llegir-nos i es veu que això preocupa als manaires i els fa moure el culet de tant en tant.

En contrapartida, dir-te que la teva serenor explicant veritats és una de les moltes coses que ens manquen a tots nosaltres.
Potser és que estem molt cremats...