Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 29 de maig del 2017

La Festa de la Bicicleta, mantenint els mínims


La festa de la Bicicleta se segueix mantenint amb uns mínims garantits de per vida. A part de les escoles, els Pstorets, els Iaios de la Muntenyeta i un grup de santolivencs esportistes la resta són escoles. Algunes ja no fan ni carrossa i la majoria fan una cosa per donar el callo i ja està. Ja no hi ha ni gent al carrer esperant que passi els ciclistes. A la Rambla hi havia poca gent esperant els participants, la majoria eren els mateixos participants. Enguany s'ha portat a la Carulla, però ni això ha animat a la festa. La cosa hagués canviat si hagués vingut la Shakira i el Piqué, llavors encara que fos per casualitat la cosa hagués canviat una mica, però la Carulla és la Carulla i el Piqué el Piqué i les coses van com van.
Enguany s'han fet curses noves per celebrar els 75 aniversari. Poca concurrència. En la més lenta crec que no varen participar ni cinc persones. Agradi o no agradi aquesta és la realitat d'una festa que va tenir el seu boom fa 15 anys i de mica en mica va perdent pistonada.
En el tema premis, hi ha coles com l'Angel Guimerà que fa anys que no aconsegueix el primer i altres doncs mira es dóna el premi perquè s'ha de donar i val més això que res, però el nivell baix. S'ha fet el que s'ha pogut i les coses van i venen i potser s'haurien de potenciar altres coses com la pedalada nocturna que si que tira i també ja forma part de la festa. No sé. No és un tema de donar millors premis, ni sortir per la tele, ni potar famosos amb poca tirada. Les coses són com són i s'hauria de fer un canvi de 180 graus i no passaria res. A veure que passa en les properes edicions. Enhorabona als organitzadors que s'ho han currat, però falta algo. A veure si entre tots es pot trobar i anar provant. Molta gent a dalt l'escenari, però uns pocs donaven premis. Ja ho haguessin pogut donar entre tots que dona més flow.