Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 14 de maig del 2018

Un cop més Jasmin, gràcies per aquest inolvidable cap de setmana


Aquest cap de setmana llarg un grup de+25 alumnes d'anglès de la Jasmin de l'Acadèmia l'Estudi del Vendrell hem anat a Wales de la Gran Bretanya. Una tradició que fa anys que dura de fer una sortideta cada final de curs aprofitant un cap de setmana llarg. L'any passat va ser Irlanda, fa dos anys Escòcia i ara toca aquesta important regió britànica. Aquesta és una de les activitats més importants dels alumnes perquè és una manera de fer turisme, de practicar l'anglès i de passar un cap de setmana diferent amb il·lusió, ganes i amb un programa molt estudiat i previst abans de sortir d'aquí.

El perfil dels alumnes que hi anem estudíem anglès per plaer i per aprendre coses noves i amb el temps vas aprenent però ho fas perquè es pugui assimilar i sense haver de seguir un programa marcat ni a marxes forçades. Es segueix un ritme que va marcant la classe.
Aquesta activitat de cap de setmana ja fa dies que la Jasmin l'està preparat a estones lliures i darrera hi ha un gran esforç perquè no sempre es fàcil contentar a tothom que hi va i ella ho aconsegueix perquè li sap prendre el punt adequat perquè tot vagi sobre rodes i la gent s'ho passi teta compartint estones amb els seus companys de classe. Aquesta és una molt bona manera de fer pinya, de fer club i de pas també s'aprèn anglès a un bon ritme que a mesura que passen els anys vas descobrint que es va consolidant. Ja no tenim edat per estudiar coses ni per currículum ni per quedar bé simplement perquè ens omple i ens agrada.

La teacher ha sabut trobar el punt perquè hi hagi caliu a classe i la gent quan comença el curs ja està pensant en la sortida de final de curs. Moltes gràcies per tot el que fas i per aquests caps de setmana diferents en algun punt o altre de les Illes Britàniques passant estones inolvidables i aprenent anglès entre altres moltes coses. Gràcies. per tot aquest esforç que fas fora  les aules demostrant que els alumnes són persones que aprenen un idioma d'una manera natural i amb gràcia i encert. Trencar la barrera entre el profe i l'alumne és una cosa no tan facil d'aconseguir i tu saps en cada moment on toca posar-te.