Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 22 de novembre del 2018

EL SERVEI A LA CIUTADANIA VENDRELLENCA EN PERILL PER UNA MALA GESTIÓ DELS RESPONSABLES DE PERSONAL


Els representants dels treballadors volem posar de manifest la situació precària en alguns departaments del consistori vendrellenc que han provocat que alguns serveis s'hagin de tancar per manca de personal derivat d’una mala gestió municipal en aquest aspecte.

Vist la manca d'accions per arreglar el problema per part dels responsables polítics, ho varem comunicar per escrit al consistori el passat dia 12 de novembre de 2018,  perquè prengués mesures en aquest tema que distorsiona el funcionament normal del consistori i de retruc perjudica la ciutadania del Vendrell. Un problema general que ve de lluny, però  s'ha agreujat en els darrers mesos per no voler atendre unes mancances de personal que han acabat repercutint en altres companys, en un efecte dominó fins arribar a una situació insostenible com la estem vivint actualment a les portes d'aquest Nadal.

Els departaments de l’Ajuntament del Vendrell, que es troben en situació precària per una manca de personal per diversos motius i situacions esdevingudes, són l’Oficina de l’Empadronament, Serveis Socials, Servei d’Atenció al Ciutadà, Secretària, Servei Català, Biblioteca i Esports, Residència d’avis la Muntanyeta.

És lamentable que el personal dels diferents departaments municipals estiguin assumint aquest volum excessiu de feina i aquesta pressió laboral provocat per una clara manca d’interès del consistori per posar fil a l’agulla en aquesta situació precària que venia anunciada i que s’ha agreujat   fins el punt extrem d’haver tancar al públic alguna oficina municipal, acció que ha acabat  repercutint en la ciutadania del Vendrell.

Des dels representants dels treballadors esperem que el Consistori actuï de forma immediata per tal que ni les persones del Vendrell ni els treballadors  visquin més aquesta lamentable situació que perjudica a tothom i que es manté sense que es vegi una solució ni a curt ni a mig termini.  

El Vendrell, 22 de novembre de 2018

Signat

Junta de personal de l'Ajuntament del Vendrell
Comitè de l'Ajuntament del Vendrell i de la Residència d'avis la Muntanyeta.