Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 13 de maig del 2020

61 dies esperant el fi del confinament


Encara hi ha molta vida pel Vendrell. Sembla que quasi estem normalitzats. Hi ha caliu. Hi ha gent que porta mascareta i altres potser se l'han deixada a casa. Em fa patir tot això perquè hem tornat massa ràpid a la normalitat. Esperem que no anem enrere perquè en els mesos que venen això potser molt dur. A veure si som optimistes i no passa res i podem anar a peu de tortuga cap aquesta nova normalitat que ens espera no sé pas a on, però potser per Sant Joan la cosa ja ho tindrem una mica més clara. Ara anem a ritme de cargol.
Avui han començat les preinscripcions a l'ensenyament primari i secundari. Enguany també es podrà fer per internet i d'aquesta manera estalviarem molts problemes que puguin sorgir. Una bona excusa perquè cada dia ens anem més consolidant en els temes virtuals que aquí en segons quines coses com les eleccions encara anem com un segle enrere.
A les terrasses hi ha gent que ja aprofita aquest canvi de fase per poder prendre alguna cosa i trobar-se amb els amics. Es trobava a faltar amb aquest temps que tenim. Poc a poc anem avançant cap a la final del tunnel.
Aquest edifici del carrer Conflent va ser famós fa un parell d'anys perquè hi havia molt de caliu. Ara ja està tot buit i mig tapiat. Els veïns ja poden estar tranquils.