Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 15 de maig del 2020

63 dies i sempre amb la ràdio


Portem 63 dies a caseta i aquesta anormalitat ja s'ha fet una mica normal. Avui faré el canvi d'armari perquè el termòmetre ha pujat i ens hem d'adaptar a les noves temperatures perquè encara que algun dia faci mal temps, la cosa es molt optimista. Aviat ja ens podrem anar a remullar a la platja tot i que al Vendrell encara no es pot fer.
Avui al centre del Vendrell hi havia molta gent comprant perquè es divendres i gent de totes les edats amb o sense mascareta van a comprar o a prendre alguna cosa. De mica en mica tot es va reactivant. A partir d'avui les 4 fonts del Vendrell no es podrà transitar. Només la gent que ve del carrer Muralla, però el carrer Nou quedarà tallat. Un primer pas per fer una mena de via peatonal per anar a la zona escolar.
Durant aquests dies un dels amics fidels és la ràdio. Sempre que puc escolto la Competència amb els Òscars a Rac1 que ho fan de 12 a 1. Un mica d'aire fresc per tot el que ens envolta. Nosaltres varem crèixer amb la ràdio encara que avui molta gent només viu de la imatge.