Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 9 de desembre del 2022

Parlem, ara més que mai

 

 



Ara en aquestes dades preelectorals seria bo que en diferents municipis apareguessin forums de debat de diferents aspectes que del municipi. Des de com distribuir el futur de la localitat, fins quin és el millor model per a la recollida selectiva. Llavors en el proper consistori cada municipa ja farà el que voldrà amb el que s’ha discutit aquí, però almenys hi haurà una idea, un debat i amb la participació de la gent que el que fa és nomes parlar sobre el seu futur i el de les properes generacions.

Aquest és una manera que entre tots contribuïm al futur de la localitat i la podem dissenyar millor amb el nostre granet de sorra. Sinó acabarem tots parant la mà al vent a veure si cau una subvenció i seguirem la sort d’aquell que es juga el mobiliari de la casa jugant a petar globus o tirar pilotes amb l’escopeta de vent. És molt trist, però al final sense aquesta visió general que necessitem podem tenir un poble proveït d’un seguit d’andròmines que no serveixen per gran cosa, quan aquells diners s’haguessin pogut destinar a coses molt més interessant i profitoses pel bé comú.

Molts ajuntament estan pelat, però molts cops no és un tema de calers, sinó simplement de bona organització del que hi ha i estalviar recursos. No cal pagar un feix de bitllets a qui ens porta els grups de música, potser que els anem a buscar nosaltres i si algú ens diu que no ja s’ho farà. Algú altre trobarem disposat a venir.