Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 18 de novembre del 2007

20 cèntims de diferència al cines baixpenedesencs

Sembla estrany, però entre el cine de Calafell i el del Vendrell hi ha 20 cèntims de diferència els caps de setmana. A Calafell aposten directament pels 6 euros i al Vendrell prefereixen deixar de guanyar 20 cèntims. La veritat és que el cinema és molt car. Encara que anem el dia de l'espectador. Dilluns al Vendrell i dimecres a Calafell. Entre crispetes i cinema no et surt més econòmic de 15 euros. Més que un menú diari d'un restaurant normal. Esperem que facin ofertes com carnets mensuals o abonaments o una mica més perquè a la gent no li surti tan car anar a veure una peli en una pantalla gegant. També serveix per combatre el pirateig. Tots hi hem de col·laborar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel, tu no has anat al cine a Paris, oi? 10 Euros per barba. 4 més que a casa nostra.
I, Miquel, les crispetes no son complement obligat per veure pelis. De fet, per determinades pelis són més aviat un enuig. Tan de soroll al voltant de la gent obrint caramels i menjant crispetes poden aconseguir que et despistis en els diàlegs. I hi ha pelis que sense entendre els diàlegs, no entens res -p.e. "Leones por corderos"-

Montse ha dit...

Aquí a Malgrat no tenim cinema, de tres que en teniem, ara , no en tenim cap, hem d'anar a Blanes o a Calella, la veritat és que surt car anar al cinema, i més si sóu més de 4 persones com jo, jo em quedo a casa i em surt més barat, llogo una película i ja està.