Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 25 de novembre del 2007

Una torre per pensar: la de Suso és clar

La darrera peli que he vista és espanyola. El seu nom la Torre de Suso protagonitzada pel Javier Càmara. És comèdia i és un drama. El millor del film és que té un missatge clar. L'important no és el que fem sinó la mateixa importància de fer-ho. Potser la nostra obra de creació se n'anirà en orris, però realment haurem gaudit durant la seva elaboració. Està molt bé. És d'aquestes que et dóna tema per fer un debat després de la seva visió. Val la pena. Podreu riure, plorar, però us ha dit moltes coses que cal que hi pensem tots una mica.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que estem en període de cinema espanyol de qualitat! Aquesta que dius tu no l'he vista pas, però et recomano REC del Balagueró, si t'agraden els films de por t'encantarà i sinó, t'espantaràs una mica, com una servidora.. jajjajaja :)

marta mercader ha dit...

Ostres miki si que portem tota la serie de cinema espanyol ....l'altre dia ho deiem no ho triavem perquè fossin espanyoles sinó perquè teniem ganes de veure les pelis en qüestió

Montse ha dit...

No la he vist, però les últimes películes de cinema espanyol, no estàn malament, valen la pena, la última que vaig veure va ser ALATRISTE, i em va agradar molt, sobretot el vestuari és majestuós.
Aquesta que comentes tú, tinc ganes de veure perque em fa l'impressió de que ens fara pensar, sobre la vida, i sobretot en general.

JORdina ha dit...

Hola,

He nomenat els vostres blocs com a Blocs Solidaris.

Us animo a llegir l'escrit i continuar la cadena:

http://jordinafp.blogspot.com/2007/11/turisme-i-solidaritat.html

Fins aviat!

Jordina Freixanet

Eva ha dit...

el cinema espanyol sempre me'l agafo amb pinces, sovint s'hi veu molta caspa caspera, pe`ro bé,m a veure aquesta què tal està.... potser la vaig a veure i tot

civisliberum ha dit...

Sembla bona la pelicula. A més en Javier Cámara es un dels meus actors preferits.