Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 1 de gener del 2010

Patètic les campanades de tv3

Avui he vist les campanades de la torre Agbar per tv3. La veritat que amb la tonteria que volien fer amb la gent del Cor de la Ciutat, molta gent no s'ha enterat de quan anaven els quarts i les campanades. Una mica patètics. Jo crec que a la tele hi ha gent molt millor per presentar unes campanades que el Xavier Coral i l'Espartac Peran. És una llàstima que no ho han sabut aprofitar amb altra gent. Això ho havien de fer d'un poble i no d'una torre amb nom d'empresa i de Barcelona. Centralisme pur i dur.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

No puc estar més d'acord. Ni me n'he adonat quan començaven, ha estat un vetllatori més que una festa. Esperem que l'any vinent els hi vingui la llum i tornin a fer-ho rodar per tota Catalunya, si més no, farà caliu.

Anònim ha dit...

Quina pena de campanades!! he parlat amb molta gent que per veure "La Nostra" s'han quedat sense raïm enguany!!

Carme R. ha dit...

A mi tampoc em va agradar gens, estic d' acord amb el que dieu!

Ricard Crivillers ha dit...

estic d'acord amb tots vosaltres, fer-ho en un poble donaria més caliu al tema...referent als personatges, ja m'estaven bé el Xavier Coral i l'Espartac, però aquells dos del cor de la ciutat van desentonar totalment amb la vetllada

Alvaro ha dit...

El que han fet no es digne d'unes campanades. A qui l'importa el cor de la ciutat? i menys per cap d'any. Estavem entre veure les campanades a TV3 o TVE, pero en veure la porqueria que estaven oferint, vem cambiar rapidament a TVE, on van oferir unes campanades com deu mana. Avui, he vist diversos videos al youtube de campanades d'altre cadenes. Inclus a tele5 amb la Belen Esteban va ser acceptable,infinitament millor que a TV3.
Obviament no em queixo del lloc on es van fer les campanades (a la torre AGBAR queda prou be).
Demanaria que per l'any vinent no es fes una cosa tan patetica i que no es malgastessin els diners publics en una chorrada com aquesta. Es tractaria de fer unes campanades normals, amb persones conegudes de tv3 o relatives a l'ambit televisiu, cultural, etc... de Catalunya.

Anònim ha dit...

No dubto la professionalitat de En Coral i Espertac. Ho podien haver fet mol bé ells dos sols.
La intervenció dels de cor ho vaig trobar del tot ridícul !!
A mi em va fer tota la impressió que estava gravat. Algú coincideix amb mi??

Josep Maria

Enric ha dit...

I per rematar-ho eren campanades enllaunades, enregistrades el mes de novembre. Hauria estat bé que ahir hagués plogut a Barcelona i s'hagués descobert a tothom.

Enric ha dit...

Josep Maria, en efecte era enllaunat. Al programa Versió RAC1 ho van dir fa uns dies, pero era tan insòlit que tampoc s'atrevien a assegurar-ho al 100% que el que deien fos cert. Tristament així va ser.

Josep Maria ha dit...

A tota la colla ens va cridar l’atenció que es veien passar molts cotxes durant les campanades, la rapidessa de lligar-los (això podia ser més preparat)..., avui ho he tornat a veure i encara m’hi he fitxat més... i evidentment sonava a llautó.

Doncs és una vergonya. TV3, la nostra a aquest pas es quedarà sola.
Haurien de tornar a moure’s pel territori.
O és que treuen algun pessic de “Aigües de Barcelona”

Josep Maria

Bruguers ha dit...

Patètiques, nyonyes, enllaunades, ridícules, cursis...
M'agradava en Xavi Coral a les notícies i em desagrada ara. A l'Espartac no el suporto per carrincló.
Nosaltres si que varem menjar-nos el raïm a temps però el comentari generalitzat va ser i demano perdó per endavant, que la manera de donar les campanades va ser més estil CiU que del tripartit ja esperàvem una miqueta més de modernor.
Estic d'acord en que rodin per Catalunya, ja que no tot és Barcelona i menys Agbar.
Feliç Any Nou!!

ANABEL ha dit...

Una vergonya realment, molt malament....massa rapides, ni ens vam enterar quan van començar, tot per no veure la Belen Esteban jajjaja, la propera la miraré al millor friki q les retransmiteixi, total per quedarme sense menjar-les, prefereixo riure una estona
Es el primer any q no em prenc el raim i no ploro al passar d'any, de tant parada q em vaig quedar
la ultima vegada q les veig a TV3

Josep ha dit...

DECEPCIÓ TOTAL envers la celebració d'aquesta nova entrada d'any. tot anava molt bé amb el Xavier Coral i l'Espartac Peran fins que van sortir els personatges del cor de la ciutat...una sèrie que es retransmetia a les 3 de la tarda quan tothom treballa...la programació d'abans de les campanades...el cor de la ciutat. BUENO, QUE PASSA? amb el dixós cor de la ciutat...tota la família vàrem començar l'any amb un disgust.
L'any vinent ho mirarem a la 1

Becki ha dit...

La veritat és que no ho vaig veure... però, pels comentaris, devia ser força dolent.

Treballo al "Divendres", programa que presenten en Xavi i l'Espartac, i em sap greu saber que el que fan, sigui aquest programa o un altre, no fa el pes del públic.

Un petonàs i bon any!

Anònim ha dit...

A par de criticar i criticar sabeu fer alguna cosa de profit?