Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Caldendari d'actes per la rebuda de l'orgue del Vendrell

Calendari d’actes de benvinguda de l’orgue del Vendrell.


Dijous, 21 d’octubre de 2010
A les 8 del vespre a l’església de Sant Salvador del Vendrell. Presentació de la Petita Història “El Temple del Salvador del Vendrell”. Text de Joan Descals i il·lustracions de Pilarín Bayés.
Organitza: Ajuntament del Vendrell i Comissió per la restauració de l’orgue


Divendres, 22 d’octubre de 2010
A 2/4 de 9 del vespre a l’església parroquial benedicció de l’orgue del Vendrell a càrrec del Sr. Arquebisbe de Tarragona.
A les 9 del vespre a l’església acte inaugural de l’orgue. A continuació concert inaugural d’orgue a càrrec de Jonatan Carbó.

Hi participaran: Eva Sedó (violoncel), Pemi Rovirosa (guitarra), Jonatan Carbó (organista), Juan de la Rubia (organista), Jordi Vergés (organista), Cristina Obregón (cantant), Cor Orfeó Parroquial, Cor Zóngora, Nens del Vendrell, organistes del Vendrell,....
Organitza: Comissió per la restauració de l’orgue


Dissabte, 23 d’octubre de 2010
A les 9 del vespre a l’església parroquial. Concert, en motiu de l’aniversari de la mort de Pau Casals, a càrrec de Lluís Caret (violoncel) i Juan de la Rubia (organista).
Organitza: Associació Musical Pau Casals
Col·labora: Comissió per la restauració de l’orgue


Diumenge, 24 d’octubre de 2010
A les 12 del migdia a l’església parroquial, missa solemne amb la presencia del Vicari general de l’Arquebisbat de Tarragona, Mn. Joaquim Fortuny.

A les 6 de la tarda a l’església parroquial. Concert a càrrec del Trio Kandinsky i Jordi Verges (organista).