Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Breu analisis de la Fira

Una any més la Fira de Santa Teresa ja és història. La gràcia de la fira són els actes que es porten a terme durant aquests dies. La fira plena de descalcificadors i assegurances ha perdut la seva gràcia. Potser els cotxes, però la resta ja està més que caduca. És una llàstima que la ceràmica l'hagin posat allí on deu va perdre l'espardenya, més conegut com Rambla Miret. Allí la gent no hi va i si la gent no hi va, no es ven i si no és ven no val al pena venir i tot això. Que s'ho facin mirar si realment volen la ceràmica que busquin un lloc millor o sino la volen que segueixin igual que potser es trobaran amb les capses. Els concerts de dissabte molt bé, tant la James Band com els Laxen molt molt bé. Vull felicitar als Pastorets per tot el que han fet. I en el Mostravi molt bé la idea, però era massa clar qui és l'alcalde del Vendrell. Nos vemos. M'ho he passat molt bé en els castells tot i que no sé si era la millor opció llogar quatre colles, tal com està la caixa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo vaig anar unes quantes vegades allà on deu va perdre l'espardenya i vaig veure força gent, però això és com tot, qui vol vi va a beure vi i qui vol ceràmica va a veure ceràmica. No importa la quantitat sinó la qualitat.
El concert genial, i amb moltíssima gent tot i que estava on deu va perdre l'altra espardenya...

Un vendrellenc

Anònim ha dit...

DROPO

Anònim ha dit...

señor casellas,
me gusta su resumen de la fira. Lo de la cerámica estaria allí por la antigua fábrica de cerámica, algunos vendrellencoooss se han olvidado que su pueblo ha vivido de hacer raCHolas y vino. No está lejos y con un cartel grande que lo anuncie, todo arreglado.
Los laxen fueron como un CD. Lo hacen bien, pero la pasión se la dejaron por ahí.
un lector que bebe y vive