Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 13 de març del 2014

El futur del Track del Vendrell a debat

Ara ja tenim els administradors de la Festa  Major del Vendrell. Molt bé. Molt bé, però a aquests pobres nois ja els hi han encolomat al mig el Track que és una element diferent de la festa major però per estalviar diners es planta al mig de la festa i tots contents. El que s'hauria de fer és fer el track durant un altre dia de l'any i no passa res. No cal portar el Drogas ni altres artistes més populars. Sinó omple és que tenim un problema i li falta alguna cosa o potser que no el fem i els diners els destinem a que puguin tocar en directe altres grups amateurs de casa nostra i aixi també fem campanya per nous grups.  Potser que el track el fem en un altre local i en un altre format molt més econòmic. Ara ja només tenim una categoria i qui va guanyar l'any passat em van agradar molt, no com altres edicions que no varem coincidir gaire, però el track és un tema que se n'hauria de parlar i que els administradors de la festa major hi diguessin la seva i no que s'ho trobessin allí al mig com un regal de Déu i al final és un dels pilars de la festa major, no pel concert en si sinó perquè és on s'acostumen a buscar un grup que porti més gent per omplir. Tema per parlar.

4 comentaris:

TRACK ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

2 de 2

“Sinó omple és que tenim un problema i li falta alguna cosa o potser que no el fem...”

Realment penses això? Una persona com tu que sempre sap de tot i opina de tot amb aquest pensament tan vulgar? Llavors què fem? Tanquem el TÀG? tanquem l’Auditori Pau Casals? Tanquem els museus?... O intentem que la gent del Vendrell cregui amb els seus propis projectes i aconseguim que s’impliquin en ells?

“els diners els destinem a que puguin tocar en directe altres grups amateurs de casa nostra i aixi també fem campanya per nous grups”

Vinga, agafem la bandera del populisme més absurd imitant les maneres de fer de partits polítics propers... Una de les branques principals del Track, i que s’intenta treballar i aprofundir any rere any, (sabent que queda molt camí i que sempre es pot fer molt millor) és la de potenciar els grups de la comarca, i per això, aquest any, un dels paràmetres establerts és que dins dels 8 finalistes, 3 hagin de ser del Baix Penedès, intentant d’aquesta manera donar un petit cop de mà perquè aquests grups que tan defenses puguin actuar a la Festa Major, amb un escenari i equipament de primer nivell, i com a taloners de grups de primer ordre.


“Potser que el track el fem en un altre local i en un altre format molt més econòmic”: O sigui per una banda s’ha de potenciar els grups de la comarca, però per altra banda proposes que els posem tots en un “localillo” amb quatre amplis i dos micros i endavant... Mooolt bé!

“Ara ja només tenim una categoria”: Veus com no t’informes? Els 8 finalistes opten a Track, però segueix existint el premi Baix Penedès per al millor dels tres finalistes de la comarca, amb tot el suport i col•laboració de l’Associació de Músics del Baix Penedès.

“qui va guanyar l'any passat em van agradar molt, no com altres edicions que no varem coincidir gaire”: Així doncs l’any passat et va agradar perquè el jurat va coincidir amb el teu criteri i els altres anys no? Doncs et felicito fill! Desconec la teva trajectòria musical, estudis de música, actuacions dalt dels escenaris, però guiar-te en què una cosa es bona si es pensa igual que un mateix, ho trobo personalment ridícul i infantil.

Entenc que a la gent li pugui agradar o no la idea de fer el Track dins de la Festa Major, que pugui opinar sobre els grups musicals que es porten, de si hi fiquem dj’s o no, de que si l’encesa s’hauria de canviar de dia, de que si la cercavila és massa curta, de que si els Malcasats són massa “picantons” i les “beates” se’ns enfaden... Tot es pot parlar i solucionar però sempre des d’una vessant constructiva i participativa, i no des del “tiro la pedra i amago la mà”, i des d’articles populistes de taberna que no porten enlloc.

Anònim ha dit...

1 de 2

Bona nit,

Primer de tot, demanar disculpes per avançat per si algú se sent ofès, i afegir també disculpes avançades pel meu redactat, ja que no sóc gaire fan ni usuari habitual d'aquest tipus de canal comunicatiu... sempre he estat més del cara a cara, ja que el text acostuma a ser més impersonal i pot recaure en interpretacions errònies.  

Dit això, em presento. Sóc l'Oriol i aquest serà el tercer any que formo part de la organització del Track. Vull deixar clar que aquest escrit és a nivell personal i no pas com a membre d'aquesta organització que desvinculo totalment de la meva humil opinió. I torno a remarcar que és la meva humil opinió.

A casa sempre m'han dit que per opinar o escriure sobre alguna cosa, primer s'ha d'estar informat. Crec que no es pot iniciar un debat atacant sense tenir ni punyetera idea del que es parla.  

Com que veig que vas molt directe, barrejant idees, opinions i demés, t'aniré comentat una mica el que penso humilment en relació a les frases, al meu parer mal intencionades, que has escrit:  

"aquests pobres nois ja els hi han encolomat al mig el Track que és una element diferent de la festa major però per estalviar diners es planta al mig de la festa i tots contents":  Pobres nois? Vinga, fot-li una mica de dramatisme per començar... Els administradors van ser nomenats a posteriori, ja que el Track és un concurs que es comença a preparar al setembre, i des de bon començament ja se'ls va informar de la presència del Track. Estic segur, coneixent algun dels administradors, que faran que la festa sigui tot un èxit, i intentaré (si tot va bé) col·laborar i gaudir al màxim dels actes que decideixin fer. Però la meva pregunta és, si no t'agrada alguna cosa també els criticaràs a ells? O es que la figura d'administrador actualment "mola molt" i ho acataràs tot? Per altra banda, el Track és un element diferent? Com pots dir que és un element diferent? Diferent en què? És un concurs que enguany començarà a les 21 h, amb actuacions en directe de 8 grups (3 dels quals del Baix Penedès), amb qualitat incontestable després d'haver passat una selecció de 116 grups de tot Catalunya i triats per un jurat especialitzat, i que finalitzarà amb la actuació del Drogas... que té de tret diferencial un concert amb 8 grups amateurs que intenten guanyar-se un lloc dins del penós i monopolitzat panorama musical, i 1 grup de nivell nacional, actuant sense parar de les 21 h fins a les 4 h?

Anònim ha dit...

Si t'agrada el grup guanyador el jurat ho ha fet bé però si no t'agrada el jurat no val una merda?

Vaja tela.....que no tens la veritat absoluta