dimarts, 29 de setembre de 2015

El diumenge dia 4 ens veiem a Albinyana. Fira d'artesania


Aquest proper diumenge, dia 4 d'octubre us espero a Albinyana tindrà lloc la 9 edició de la Fira d'Artesania del Municipi pels carrers del poble. No us preocupeu que hi haurà transport des d'un parquing al costat de la cooperativa municipal. Podreu trobar una mica de tot i molt d'ambient i no hi faltaran ni els capgrossos d'Albinyana ni l'aligueta del Vendrell. Un poble per descobrir ubicat al Baix Penedès i de pas podeu comprar, pernil, bijuteria, artesania, metalls, ceràmica i moltes més coses mentre passejeu per aquest bonic poble. Ja ho veureu quin diumenge tan especial que passareu.Com ja és habitual a Albinyana, a la tardor se celebra la Fira d’Artesania al nucli antic del poble. Enguany, que arriba a la seva novena edició, es durà a terme el proper diumenge 4 d'octubre. 

En aquesta edició, hi trobareu les activitats ja habituals, com ara la Trobada de Plaques de Cava, amb edició commemorativa; els més de quaranta expositors i artesans; l'esmorzar i dinar populars; els passejos amb "Ruquet Català"; els tallers per a grans i petits; l'animació al carrer; l’actuació dels capgrossos de la Societat d’Albinyana - a qui enguany acompanyarà l'Aligueta del Vendrell -  i les matinades, a càrrec dels grallers La Cresta de la Canya.

Cal destacar que, per primer cop, la fira estarà oberta des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. A "Cal Llogari" podreu visitar l'exposició de pintura “La verema. Una mirada personal a la vinya i el món que l’envolta”;  també podreu fer tasts guiats de vins i caves a càrrec del Celler Mas Perdut (Santa Oliva) i del Celler Cal Lluïsot (Bonastre); a més, a les 18:30, al carrer Castellot, la companyia Teatre Espai presentarà el reportatge “El vi com abans”, cedit per Josep Güell de la Premsa de Lliure de Sant Vicenç de Calders.

Una festa popular que ofereix a albinyanencs i gent vinguda d’arreu l'oportunitat de reviure antics costums no tan llunyans en el temps.  Hi col·laboren diversos particulars i empreses locals, el Teatre l'Espai, l'Ajuntament d'Albinyana i l'Agrícola i Secció de Crèdit d'Albinyana.

Us hi esperem!

Comissió organitzadora de la Fira d’Artesania d’Albinyana
Societat Recreativa Unió Albinyanenca

www.firaartesaniaalbinyana.blogspot.com
fira_artesania_albinyana@hotmail.com