Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 1 d’abril del 2007

Bossa biodegradable i compostable a 0,03 €

Una de les millors maneres per promocionar la recollida selectiva de matèria orgànica és abaratir el preu de les bosses que s'utlitizen per fer aquest tipus de recollida. A la província de Lleida hi ha un supermercat, anomenat Plusfresc, que venen aquestes bosses fetes per ells a 0,03 € la unitat. Tota una ganga. Tenen forma com les bosses normals amb anses però elaborada amb midó de patata i impresa amb tintes lliures de metalls pesats. Aquí a un supermercat del Vendrell un paquet de 15 bosses d'aquest tipus de la marca "Saplex" costa 2,60 €. Valtres mateixos feu els càlculs. No seria millor que la resta de supermercats s'apuntessin a aquesta iniciativa solidària i al mateix temps promocionen aquest tipus de reciclatge que encara no està el suficienment estès a casa nostra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mikel, mikel.
Espero de la teva magnanimitat que perdonis aquest humil serb teu per haver trigat tant a entrar al blog, però ja saps que l'entorn i les circunstàncies no sempre ens deixen ser benèvols amb aquells que aprciem.
El xipironet teu

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Però, per desgràcia, reciclar no deixa de ser un negoci en què la filosofia, l'essència de cuidar el medi ambient no es té en compte. Directament les haurien de regalar.