Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 21 de desembre del 2007

Interessant concert a l'Auditori Pau Casals per acabar l'any

L’Associació Musical que té com a objectiu mantenir viva la memòria del Mestre, fer difusió de les seves idees, fer pedagogia amb tot el que va defensar, en reconeixement de la seva tasca i el seu exemple, tanca amb aquest Concert la programació d’enguany i ho fa amb una formació musical de reconeguda vàlua, que a més a més té el plus de l’estreta relació que els germans Claret van mantenir amb Pau Casals.
Les entrades es vendran de forma anticipada a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, ubicada a l’antiga biblioteca a La Rambla, amb un preu especial per als socis de l’Associació, i una hora abans a l’Auditori Pau Casals. Cal assenyalar que hi haurà servei d’autobús gratuït a 2/4 de 10 del vespre i en finalitzar el concert.

1 comentari:

marta mercader ha dit...

Efectivament miquel va ser un concert fabulòs. Al matí també van fer una conferència que lligava amb l'exposició que hi ah en aquets moments a vila casals ." Pau Casas i l'exili". Molt recomanble també.Només em queda agrair a l'associació musical pau casals l'esforç qe realitzen per montar actes d'aquest tipus.