Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 18 de desembre del 2007

Per què no fan un blog els alcaldes?

Una de les iniciatives que te més exit de l'alcalde de Lleida és Àngel Ros és el xat que ho fa un cop per setmana. Crec que municipis com Vendrell Calafell i fins i tot Cunit haurien de tenir un alcalde blocaire. Ens hem d'adaptar a les noves tecnologies.

7 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Comparteixo plenament aquesta reflexió, el futur està a la xarxa i tots aquells que infravaloren la importància que les noves tecnologies tenen a la vida dels ciutadans s'equivoquen d'estratègia.

Tanmateix, he de reconèixer que el blog requereix molt de temps i per tant es tracta simplement d'una qüestió de prioritats, sense més misteri.

Tan de bo, a través del teu escrit animis algun que altre alcalde o alcaldessa a sumar-se al món de la blogosfera!

Laia

el Mèlich ha dit...

L'alcalde del teu poble en té un no?
Però a mi em sembla que més que el bloc d'un alcalde, sembla un blog de CIU.
Alguns alcaldes de la nostra comarca són incapaços de presentar-se a pel en un blog obert.
A la vostra edat jo també era, encara, una mica innocent.

salut!!
J. Mèlich

Montse ha dit...

A Malgrat l'alcaldessa fa un programa de ràdio perquè li puguin preguntar coses en direce, però només truquen els del su partit per dir.li que ho fa mol bé, i TU ERES LA MEJOR CONXITA.
Fer un blog obert a la gent, és arriscat i valent, no crec que molts ho facin.
Una abraçada!!

Què t'anava a dir ha dit...

Jo crec que és bo que en tinguin. Independenment que després el faci anar una altra persona. Almenys que ho sembli. Però aquest seria un mitja directe per parlar amb el manaire del teu poble sense haver de seguir l'avorrit sistema oficial

Anònim ha dit...

No fotem, Miquel! Tenir un blog de cara a la galeria i que el fes anar qui sigui al darrera??? Que es quedi com està, doncs. Quin sentit tindria? Es tracta de tenir fil directe amb el manaire del municipi que sigui, oi? I quina mena de fil directe seria aquesta???

Completament d'acord amb l'opinió de la Laia.
Gràcies Mèlich per tractar-nos d'innocents als 41 -la meva edat-, m'has fet sentir petiteta, petiteta. D'acord amb tu en lo de presentar-se a pél.

Perquè un polític que a més és el cap del municipi, pugui fer un xat en viu i en directe, només caben tres opcions, segons el meu parer:
-Opció A. Mentre escriu al xat, està rodejat d'assessors que li dicten allò que ha d'escriure.
-Opció B. El polític en qüestió té moltes tables. De fet, a la seva juventut, quan va haver d'escollir el seu futur, no sabia si dedicar-se al teatre o a la política...
-Opció C. Aquesta s'apropa a la ciència ficció. El polític en qüestió és un home segur dels seus principis, que sap qui és i on és, que no té por a reconèixer errors públicament i que entén que el seu càrrec li ha estat confiat pel poble per gestionar en nom de tots, sigui quin sigui el seu ideari.

Què t'anava a dir ha dit...

Cecilia, l'important es tenir una resposta directa d'un presumpte alcalde. Encara que no sigui la seva. És igual Ell l'ha de corroborar i entre ells ja s'entendran. A tu en principi t'ho ha dit l'alcalde. Qui hagi sigut en realitat no importa. Aquest és el seu problema. Seria una bon eina per la transparència municipal.

Anònim ha dit...

Hola Miquel,
Bones Festes.
Per cert aquest post sobre el blog dels alcaldes em sembla bé.

El meu blog és diu "Visions Personals". No és de la meva tasca com alcalde. Es lógic que tingui un color de CIU. Perquè no amago que hi milito, per cert molt a gust.
La idea de tenir un blog com alcalde em sembla encertada. Abans d'acabar l'any que encetarem ja veuràs com en tindré un.
cordialment,
quim