Ja he provat les coques del forn Miret del carrer Santa Anna del Vendrell. Són boníssimes. Porten pinyons, crema, una mica de fruita i estan riquíssimes. Us les aconsello. Si en provo altres us informaré degudament. Les persones que hi vulguin dir la seva ja ho saben. Que no es tallin a veure quina és la millor.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Aquí m'has tocat la fibra.
Si passes per Calafell pots provar les nostres coques de Sant Joan. Forn Bolet ce Calafell un dels més antics de la comarca (150 anys). I, naduralment, les coques encara són fetes amb le secret dels rebesavis.
Coques de pinyons i coques de fruita,lés més típiques per assaborir en la revella acompanyades pels cohets, el cava o un bon vi, perquè no?
Bona revetlla
Salut!!
J. Mèlich
Publica un comentari a l'entrada