Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 26 de setembre del 2008

La gent va molt poc al cinema

La darrera enquesta m'ha confirmat que la gent va molt poc al cinema. Aixó hi diuen cinc dels votants. 3 diuen que no hi van mai i només 2 ho fan el dia de l'espectador. Els festius no registra cap votació. Ja veig que la gent no va al cine. Què fa? Ho pirateja ? Juga amb la consola?

3 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Miquel,

m'havia compromès amb les meves criatures a portar-les al cinema aquest cap de setmana. I l'experiència ha estat bastant il·lustrativa.

Érem quatre gats i no et creguis que hem anat a una pel·lícula coreana amb director turc i guionista de l'Uzbekistà, sinó a una de les propostes més comercials del moment.

Vista la cartellera en general, no m'estranya. Ja no és que no hi hagi oferta no comercial. Podent haver-hi oferta comercial de qualitat, com de vegades hi ha, tampoc.

L'excursió al cinema ens ha acabat sortint més cara que si haguéssim dinat fora de casa. També em sembla que és un factor a tenir en compte, tot i que és veritat que les crispetes no són de consum obligatori.

En definitiva, Internet és un dels molts factors que expliquen que la gent no va al cinema.

Teresa ha dit...

Ho pirateja, perquè és molt car i estem en crisi (perquè si fora per molar, mola més anar al cine) :-)

Beatriz Durán ha dit...

Personalment no vaig al cinema perquè a més que no sóc de pelis comercials, és molt car!! I mira que m'agrada anar al cinema, però és una de les coses que faig poques vegades a l'any per tal d'estalviar.