Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 23 de maig del 2011

Els guanyadors de la nit

El poble no s'equivoca, al final el gran triomfador al Vendrell ha estat PxC. CiU i PP l'hi feien la política i ell els guiava cap a un cantó o un altre segons volia. La gent ho ha entès i ha votat directament pel que controla el tema. El PSC ha guanyat en vots perquè ha apostat per gent jove i amb energia que pot suposar un canvi generacional de la política local. Altres estan a les èpoques clàssiques encara. A la Bisbal ha gunyat el Pugi per majoria. Jo crec que aquest poble, algun dia hi haurà castanyes de valent perquè la societat cada dia està més crispada. El Josep Fonts, de Bellvei ha vist com la seva hegemonia secular ja s'ha finquitat. Per altra banda, vull felicitar a l'alcalde del meu poble, Quim Nin, pel gran resultat obtingut. No hi ha color. PxC i CiU van agafant poder i el PSC aguanta en alguns llocs. Tot plegat un xic curiós

2 comentaris:

el Mèlich ha dit...

I Calafell què? És de Les Garrigues?
Ai Miquel, Miquel que el sant et puja al cel.
digues als teus lectors que l'alcalde serà l'OLIVELLA
cordialment J. Mèlich

Anna Frank ha dit...

Ves amb comte amb les frases que utilitzes, Miquel, això que "el poble no s'equivoca..." es podria llegir en un sentit que crec que no es el que li vols donar. Perquè SÍ s'equivoca, i molt, però els qui més, els qui s'han quedat a casa masturbant-se en la seva fastigosa ignorància mirant com avança el Gran Reich Vendrellenc.
Gràcies als votants dels partits demòcrates de debò, i ara, sisplau, penseu en una sociovergència que tregui la puta veu als fastigosos nazis, i a veure si podeu fer alguna gestió perquè acabin veient-se les cares amb la llei de partits; o és que aquesta només era per a un partit? Pensava que certes apologies estafen prohibides al nostre país.

Per cert, heu pensat en la trista fama que us espera?