Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 11 de maig del 2011

On són les coses importants?

Reconec que el futbol i la política són importants, però tant? Ara mateix estem en un procés de desumanització on el que era un simple element d'oci com el futbol és el centre de molts informatius i diaris en generals. Ja sé que a ningú l'importa que passa al Congo, ni sí el deute espanyol ens arrastrarà a la situació de Grècia, però per favor, una mica de seriositat. La política que ens parlen és de coses que realment no interessen gaire a la gent com si el burca, si ara anem a 110 per autopistes. Les coses importants on són?

2 comentaris:

P-A ha dit...

això penso jo, abans podien posar una cortina de fum, ara tot es una cortina de fum, i no es parla de RES real. Les noticies son xorrades i problemes virtuals, imaginaris... és com si el redactor fos un esquizofrenic paranoide

Anònim ha dit...

Com a la època dels romans, amb els seus circs, actualment el futbol es l’entreteniment del poble per tenir-nos entretinguts i que no compliquem la vida amb problemes més importants.

A mi el que també em preocupa és que abans les dones no volien saber res del futbol i potser per això sempre han estat més intel•ligents que els homes, però actualment la gran part de les dones volen mirar el futbol i participen en les converses, discussions i comentaris de les jugades com a autèntiques enteses i com si tota la vida els hi hagués interessat.

A veure si al final els homes aconseguirem ser tant intel•ligents com elles gràcies al futbol i gràcies al guardiola?