Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 13 de novembre del 2011

Unes eleccions totalment prescindibles

Diumenge, dia 20, viurem unes de les eleccions més inútils dels darrers anys. Tenim un guanyador segur amb una més que possible majoria absoluta. Tenim un munt d'abstenció, però això és el menys important perquè els polítics passen d'això. A més la política que s'ha de portar a terme ve guiada per Alemanya i França i els poders fàctics d'aquest país com la banca. Per tant guanyi qui guanyi tindrem el mateix. Encara que fossim independents sinó trobessim petroli o or amagat dins les muntanyes de Montserrat tot seguiria igual.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sr. casellas, si fueramos independientes y tuvieramos derecho a decidir, con lo listos y echaos p'alante que somos los catalanes, todo iria bien. Arreglariamos la economia, tendriamos pasta y la merkel no se metia con nuestros bancos. Por favor, que algún catalán se meta a presidente de alemania y dirija la UE!!!
un lector independiente

Anònim ha dit...

Si fòssim independents, els paràsits polítics encara cobrarien més, tindriem una corona i un inútil com a rei, i ara a més hauriem de mantenir un exèrcit català. No s'han fet bé les coses a Catalunya, i amb la independència no guanyariem res, hem de millorar i enriquir la partitocràcia que tenim. Al vendrell amb quatre vots tenim els mateixos inútils, i una crisi de cavall amb un taxa d'atur dels anys 90, però en canvi tenim uns òrgans polítics innecessaris i sobredimensionats, amb una economia dels anys 90, vull uns institucions dels anys 90, tots els càrrecs inútils fora.