Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 27 de setembre del 2012

Torna el seny al Patronat Municipal d'Esports del Vendrell.


Després d'una intensa setmana avui hem tingut una reunió prou satisfactòri amb l'alcalde del Vendrell i el regidor d'Esports. El que va començar amb una emprenyamenta general. Una reunió amb el regidor d'esports on també van venir l'alcalde i el primer tinent d'alcalde del Vendrell amb una munió de gent donant-nos suport des de fora amb empenta i força ( potser massa força i tot en algun cas perquè es va trencar un pany i una finestra i alguna petita cosa més. On no hi van faltar un parell o tres de cotxes de policia municipal i MossosDesprés d'una assamblea general multitudinària a la pl. Vella on hi van acudir més de 300 persones d'on va sorgir una comissió de representants on es volia posar un representant de cada col·lectiu afectat per tirar endavant aquesta situació injusta. Després d'una primera reunió de constitució d'aquesta comissió de treball i després d'una entrevista amb l'alcalde i regidor d'esports d'aquesta comissió de treball, que ha tingut lloc aquesta tarda hem aconseguit grans canvis:
- Que es mantinguin oberts tots dos pavellons en el mateix horari com fins ara. Amb l'excepció del del Doctor Robert tancarà els caps de setmana.
Amb l'ampliació horaria hem damant que les franges horaris reduïts que fins ara només era al matí es revisi i també es faci una altra a última hora de la tarda per promocionar aquest espai que tampoc hi ha gaire gent
-Que els cursos de natació infantil dels nens amb els 40 euros s'inclogui el preu de l'abonament perquè els nens hi puguin anar quan vulguin per lliure. També es revisable el preu de natació d'un dia per setmana que està en estudi.
Pel que fa als adults hem aconseguit, de moment, que durant els cursos es paguin  60 euros ( 40 de curs i 20 de quota) excepte en els mesos que no es faci curs. Aquest preu es revisable.
- L'alcalde i el regidor d'Esports s'han mantingut disposats a estudiar la possibilitat d'aplicar tarifes especials en aquells casos molt puntuals amb molts pocs recursos i que l'esport sigui un element necessari. Això està en estudi, però si es fa serà a través de benestar social de l'ajuntament.
Hem de reconèixer que no hem aconseguit rebaixar el preu del preu bàsic, però hem d'admetre que per una manca de previsió ( en realitat és una mala gestió però això no es pot dir)  no hem aconseguit una rebaixa en els preus general dels abonats, pero hem de reconèixer que fins ara les tarifes del Vendrell eran molt baixes pel que fa la resta d'equipaments del voltant. Això pot donar molt de si i cadascú té la seva història. Hem fet el que hem pogut, però aquí ja entrem en un terreny perillós. El que no s'ha comentat és que s'han eliminat els diferents preus pel nombre de membres d'una família. A partir d'ara, dos o més membres d'una família, ja siguin 3 o 9 o més, pagarà cada membre abonada 30, 5 euros mensuals
VULL AGRAIR AMB TOTA SINCERITAT a totes les persones que han estat donant suport a la nostra iniciativa ja sigui al facebook o signant o parlant amb la gent i cadascú ha fet el que ha pogut des del seu lloc. Això és el més important que entre tots ho haguem aconseguit. Jo al principi no em pensava que cedissin però l'unió i la raó fa la força. GRÀCIES DE TOT COR a tots els hi heu posat el vostre granet de sorra. Ha estat una setmana molt intensa i gratificant. Hem après moltes coses. Suposo que en els propers dies s'anirà polint alguna cosa i es canviaran horaris i tot això. Això és una cosa molt recent.Esperem que el Patronat torni on estava i que el caliu  es mantingui viu com fins ara.