Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 19 de setembre del 2012

Uns preus abusius i discriminatius a la pisicina pública del Vendrell

Ja se saben els preus de la piscina coberta del Vendrell i evidentment també dels abonats al Patronat. Si fins ara només sabíem els preus dels cursos de natació de 23 euros a 40 euros. Ara hem descobert les meravelles per aquesta nova temporada. Ara resulta que tots fem multipack i s'ha suprimit la tarifa bàsica per aquelles persones que no feiem multipack i només eren usuàries de les instal·lacions. La quota ha passat de 33 euros al mes per als que tenien Multipack a 36 euros al mes, però ara pagarem tots 36 euros al mes d'abonament de soci inclús els que no en teníem.

. La gent que fa cursets de natació  passarà de pagar 48 euros mensuals ( 25 d'abonament +23 de curs) a pagar 76 euros mensuals el proper curs. Un increment que suposa un un agument del 58% mensual. Lluny del 13% que ha pujat l'iva en activitats esportives a partir del passat 1 de setembre A més resulta que l'horari d'obertura de totes les instal·lacions del patronat municipal vell serà de 9 a 13 del matí i de 16 a 22:30. Resulta que ara obrirà més tard al matí i tancarà al migdia. Les instal·lacions del costat del C.E. Vendrell faran l'horari complert com fins ara.

Puc arribar a entendre que la pujada glogal, però no entenc que nosaltres hem de pagar el multipack i a part piscina. A veure o es paga una cosa o l'altra, però no una per obligació. A veure si piscina entra al multipack, però aquesta maniobra discrimina totalment els cursillistes de piscina tant adults com infantils. Aquest és un dels esports més recomenats pels metges dels que no es poden fer a l'aire lliure. A veure si hi ha algun canvi en la reunió de demà. 

Puc arribar a entendre que el multipack passi de 33 a 36 euros per a la gent que tenien multipack. No entenc perquè tothom ha d'estar dins el  multipack quan ha estat un servei que cada dia ha minvat en la seva oferta i hi ha menys cursos i menys propostes des que quan va aparèixer. ¿La gent que va a córrer també ha de pagar multipack quan molt segurament només seran usuaris com fins ara de les instal·lacions exteriors i dutxes?  

Trobo TOTALMENT INADMISSLE que els abonats que només anem a natació haguém de pagar 76 euros al mes quan és un servei públic pagat amb diners de tots els vendrellencs i en canvi la resta d'esports ho puguin fer amb menys de la meitat i alguns cursos fins i tot amb 80 euros com succeix amb les escoles esportives del Patronat

Estem parlant d'unes instal·lacions amb un manteniment mínim de mínims quan un dia no et va la dutxa, l'altra et surt aigua freda o algunes taquilles no tanquen bé o simplement el jacuzzi doncs es tira una setmana sense funcionar. I els problemes de climatitazació endèmics que sempre hi hagut a la piscina nova amb llocs on fa massa calor o massa fred. Un tema pendent des del principi. Jo soc usuari de la piscina vella perquè la piscina nova no m'agrada tal com està dissenyada i per nadar toques al terra i és molt petita i m'agobia. Hi ha gent que suposo que li passa al contrari amb la piscina vella. Són dos estils diferents. Però evidentment a mi la nova en rares ocasions em trobaran.

Està bé que es faci un preu "solidari" als aturats. Però resulta que les despeses del complex s'han de pagar entre tots. Són poques les persones que avui en dia tinguin una economia a prova de bomba, però si entre tots estés més ben repartit potser tots hi guanyaríem una mica. No per cobrar 600 euros o 800 o similars arribes content a fi de mes.

Demà dijous dia 20 hem quedat a les 20 amb el regidor Sergi Teruel davant del Patronat Vella a la zona central d'oficines. La gent interessada hem quedat a tres quarts de vuit per preparar una mica la reunió. Allí estarem a veure que passa.

Mentrestant si donem un cop d'un al costat veurem

Altres esports al Vendrell


 
Al Record del Vendrell


A Calafell val això ( es possible que els preus no estiguin actualitzats)

Una mica més lluny


Més lluny