Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 5 de febrer del 2014

Un milió i mig de petjades del BLOG DE SEGUR

Es un goig per mi felicitar a un dels blogs més seguits Calafell i comarca. Un petit grup de grans pencaires fa uns anys es van posar davant d'un web per donar una visió diferent del seu nucli del que donen els mitjans de comunicació oficials que sempre responen a uns interessos. Ells amb moltes ganes, treball i amb persones molt ben informades dia a dia donen vida a un projecte que representa la veu d'un poble que es queixa dels seus problemes, reivindica els seus drets i ja n'està farta que li prenguin el pèl els polítics. Tot això ho fan d'una forma mig anònima sense cobrar ni un duro i han provocat que molta gent, a part dels adictes, vagin a aquest blog per conèixer la realitat perquè són entrades molt currades i serioses. Ells són els que fan possible el blog de Segur: Ser citat o que t'agafin una entrada, sempre amb permís perquè són gent seriosa, i que la posi al seu blog es com si et donessin un premi Ondas del periodisme comarcal. Molts que ens dediquem això és un dels nostres punts de referència i per molts altres segurament li han provocat unes hores d'insomnis.  Seguiu així molts de temps i no us deixeu véncer per cants de sirenes de passarells sense futur. Feu una gran gran feina en un poble amb molta xixa per donar i per vendre i més que n'hi hauria si dediquessiu aquestes hores al  pàdel com fan ara. MOLTES MOLTES FELICITATS, BLOG DE SEGUR pel vostre milió i mig de visites. Sou tot un fenomen a casa vostre. Molts us miren, però no tots ho volen reconèixer, però marqueu el ritme d'un poble i d'uns polítics que encara han de passar l'efecte 2000. Per molts anys.

1 comentari:

Blog de Segur ha dit...

Gràcies per les teves paraules.

Però per posar una entrada teva al blog de Segur som nosaltres qui et donem les gràcies, ja que la teva visió de les coses és un valor afegit.

Tant de bó que algun dia poguem dir que ja no ens llegeix tanta gent perque a Calafell les coses han canviat i n'hi hagi poc motiu per indignar-se amb tanta "mamandurria".

Gràcies Miquel, els que fem el blog som seguidors dels teus escrits, al teu blog i a diferents mitjans de premsa.