Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 14 de maig del 2014

Marc Rodero, el gran pregoner de la Festa Major del Vendrell

Ja se sap el pregoner de la Festa Major del Vendrell. Havia de ser una persona mediàtica i molt popular entre els ambients festius de la localitat amb un llarg passat a la comissió de festes. Ell protagonitza un dels espais més vistos de la tele local, perquè en pocs minuts ha de preveure el temps del Vendrell i comarca. Això marca els plans de moltes persones que gràcies als seus savis consells decideixen anar a fer una barbacoa o quedar-se a casa mirant el plus. Ell és prou conegut arreu perquè durant molt temps s'ha parlat d'ell amb motiu de la festa i molts cops al dia es pot escoltar a la gent comentar les seves previssions sobre el temps. No podia ser un altre. El Marc Rodero, persona totalment integrada al Vendrell, persona que saluda a tothom i persona de tracte afable serà el nou pregoner del Vendrell Després de la tifa de l'any passat i quan encara tothom recorda el "què t'hi dit de fa dos anys" tornem als clàssics, a la gent de casa que no cobra un puto duro per encetar una nova edició de la festa major. Allí estarem escoltant al marc que suposo que no passarà per alt la previsió de la festa major, una festa major que cau en dissabte i que només tindrem dos dies per gaudir. Dilluns serà un veritable dia de gos o un dia en què molts faran festa. Molt bé Marc, tot un honor. Has entrat entre els vendrellencs il.lustres d'aquest principi de segle XXI que per molts és la segona part del XX però amb una mica de photoshop. Salut i inspiració pel gran dia. Enhoraona home del temps de la tele local. Si ho mirem amb objectivitat política: persona ideal per anar a llistes electorals.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Als nous administradors, tindrieu que haver fet més difussió per que gaire bé ningú ho sabia de que es triava per votació popular el nou pregoner!!!

MANU ha dit...

Ets un Crack i t'ho mereixes per la teva implicació i per la teva dedicació SEMPRE sense demanar res a a canvi i sempre mirant pels interessos comuns del nostre poble, de la nostra cultura. ÀNIMS i allà estarem !!!!