Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 27 de febrer del 2015

8 anys d'aquest espai de reflexió virtual a la xarxa



Avui dia 27 de febrer fa 8 anys que vaig començar aquest blog. Abans erem uns quants que ens dedicavem a això com la Laia Gomis, la Marta Mercader, la Yolanda González i altres, però poc a poc la gent s'ha passat a altres xarxes com el face o el twitter. Jo el segueixo mantenint amb èpoques més fructiferes que altres tot depèn del moment, les gane si les notícies que hi hagi. A vegades em sorprenc perquè en un dia puc tenir 500 visites, altres moments quan fa dies que no hi poso res, puc arribar a les 30, però si dóno vidilla veig que la gent va passant per aquí. Joc un ferm admirador del Blog de Segur que és premsa alternativa a la que pots trobar arreu i allí pots llegir l'altra cara de la versió oficial. El blog de Calafell també m'agrada. Fins fa un any era un ferm admirador de les 4 Fonts que s'ha diluit i cada membre ha fet el seu camí i està allí mig mort de pena. Hi ha altres blogs com el del Jordi Guarinos molt interessant a nivell global. Tanbé sóc un fidel seguir de la Mariona Isern que apunta formes, esperem que duri en aquesta tasca.
Fer un blog és compartir una reflexió en públic. Evidentment cadascú pensa el que pensa i alguns no estan gaire d'acord amb el que dic. Ho trobo molt bé, però almenys que donin la cara com ho faig jo perquè criticar des de l'anominat diu molt poc d'aquestes persones. Seguirem endavant i enguany que hi ha eleccions hi pot haver caliu. Vinga ens trobem aquí com un calaix de sastre on hi pot cabre de tot. Apa gràcies a tots per arribar fins aquí. Vivim en una comarca i un poble massa avorrit on mai passa res i quan passa t'enteres per altres de fora perquè com aquí no havia de passar res, evidentment no passa res. 

1 comentari:

Blog de Segur ha dit...

Felicitats Miquel. 8 anys és una llarga carrera en un blog.

El Blog de Segur ara ja només enllaça amb les xarxes socials on la participació és directa i pocs anònims hi han. També la manca de temps ha fet que no es pugui donar la qualitat que ha tingut entre 2007 i 2015. Tú saps que fer un blog gairebé a diari no es feina de cinc minuts, malgrat tot seguim donant un punt de vista alternatiu a la versió oficial, que sempre mira per ells mateixos.


Els que han fet i fan encara el blog, només et podem felicitar. Perque alguns de nosaltres som admiradors teus.

Per molts més anys!!!